O toto
Jak spokojnie… większość by walcem jeździła
Taniec św. Wita …
No to wita m.
Bo my o tancu, nie aerobiku, fitnesie czy innych pilates.
Tamgo.
To jakieś latino, hip hop czy inne takie?
Nic z tych rzeczy. Jak tańczę, to każdy mówi: “Choj tamgo wie, co on tańczy?”
Czułam, że wyskoczysz z podobnym tekstem
Muszę ten taniec zapamiętać.
Ja chyba coś co przypomina pokaz mody, czyli wyraźny rytm, akcent, przejście, wczucie się w muzykę, która daje dużo pewności siebie, otwiera i wciąga. Kiedyś doświadczyłam czegoś takiego, gdy jako dzieciaki włączyliśmy magnetofon w dosyć ciemnej, prawie pustej świetlicy. Było super.
Lubię też muzykę ze szkolnych lat, czyli coś, co grano w dyskotekach z lat 80tych. Ten kawałek zawsze zrywa mnie do tańca: F.R. David - Words don’t come easy - High Quality Official Music Video - YouTube
Podoba mi się taniec nowoczesny. Zazdroszczę tym, którzy to potrafią. Nie lubię tanga i nie lubię tańców w parze z obcym człowiekiem, kiedy trzeba panować nad krokami i uważać, żeby kogoś nie podeptać. Masakra. Każdy inaczej prowadzi i to nie jest fajne. Wolę więcej luzu. Natomiast, jeśli się zgramy, to super, może być cokolwiek No, a z własnym facetem lubię tańce przytulańce. Mogłabym się tylko gibać w uściku i wystarczy, żeby było super.
Musiałam sprawdzić co to za piosenka
Działa na mnie i na moje koleżanki I to się nie zmienia od lat
Przy tej piosence usłyszałam tekst: chyba jestem w tobie zakochany
Kiedy ją słyszymy w radiu pytam: pamiętasz?
Nooooo To był moment mojej zguby
Oj jak romantycznie <3 Widzisz, jaką ma magiczną moc Aż jestem ciekawa, czy na innych też tak działa jak na nas i moje koleżanki
Ta piosenka średnio mi się podoba. Jest częścią historii miłosnej, ot co
Ja mam kilka takich, co nie lubię i ciekawe, czy kiedyś się do nich zakocham Wczoraj jednak przybiłam sobie piątkę z kuzynką, bo mamy 2 piosenki te same, których nie lubimy
Bo Tobie dedykują A ja mam trzy: Wolność Boysów, Barcelona Pectusów i Parostatek Krawczyka i… Dont worry be happy wiesz kogo… Bobiego Mc …