Ja mam Motorolę G8 Power.
Myślę o nowym. W sumie tylko po to by mieć trochę szybsze ładowanie.
Działające
Samsung galaxy A40. Ten tel. ma już trochę lat ,ale jest w stanie idealnym, póki służy, działa, nie ma po co go wymieniać. Nie jestem osobą, która podąża za nowinkami w temacie telefonów.
Samsung Galaxy A40. Jest to telefon po młodszej siostrze. Używam go bez karty SIM, bo tylko do internetu, gdyż obecnie nie posiadam dostępu do komputera.
Z komputera brakuje mi tylko gier, ale tak poza tym ja nawet nie wiem, czy chcę wracać do komputera.
Ja do gier mam konsole. Laptopa już nie używam od 2 lat. Wszystko robię na telefonie.
Samsung Galaxy Duos. Ma 4 lata i bateria coraz słabsza się robi.
Ja mam niebieski.Jak padnie to może wymienię ale jeszcze pomyślę nad tym.
A moze zmien ustawienia? Jest w wiekszosci tzw. tryb oszczedzania?
Koleżanka dobrze pisze. Ja mam jakiś nowy, nie wiem jakiej jest marki i jaki model ale bateria nie trzyma dużo dłużej niż u starego Samsunga. Coś mi pochłania energię.
Mam ten tryb. Ale bateria się starzeje.
Zacznij od przyciemnienia ekranu. Wyłącz apki których nie używasz, LTE (w domu tylko wifi), lokalizację, bluetooth, synchronizację itp.
Ja mam moją Motorolę już 3 rok i nie zauważyłem by bateria szybciej schodziła. Muszę ładować co 2-3 dzień. Dużo siedzę na necie więc to dobry wynik. Średnio ten telefon wytrzymuje prawie 13h na ekranie.
Swego wywalę przez okno - dam mu wolność i sobie też.
Dzięki, że we mnie wierzysz.
Nie rób tego bo będziesz musiał natychmiast za nim skoczyć.
Korzystanie z internetu przez telefon bardzo zużywa baterie.
Największym zjadaczem baterii jest ekran. Potem moduły które stale łączą się z nadajnikami jak np. GPS
Wybacz, że to napiszę ale jaki pan, taki kram.
Przepraszam. Kajam się.
U mnie chyba też bateria już nie taka jak dawniej.Kiedyś na jednym ładowaniu działał 14 dni a teraz tylko 9.
Ile?! To chyba nokia 3310.