A umiałabyś zaprojektować cały wystrój? Kolor i wzór dywanu, mebli, ścian, oświetlenie?
Nie wiem co powiedzieć.
Łazienkę sama zaprojektowałam, goście ją bardzo chwalą. Dominują 3 kolory, biały, czarny, czerwony.
Do pokoju dziennego zmieniliśmy sofę, dywan i fotel.
Ja wybrałam fotel i dywan.
Masz kurła duszę artysty. Wszystko trzyma się kupy. Nie zamykasz sie w jednym stylu. Zabawa kolorem, materiałem i figurą.
Mam kolejne wyzwanie.
Chcę poszukać odpowiedniego materiału, z którego uszyję pokrowce na poduszki sofy ( na zmianę). Chcę taki miodowy jak fotel. Teraz mam takie.
Jest sobie taki program na tvn style “Tu jest pięknie”. Kobita jeździ po hotelach, ogrodach i knajpach i pokazuje inspiracje. Wystroje, meble, przeróbki, odmawianie starego, łączenie stylów itp.
Zapewne doceniła by twoją pracę.
Coś ciepłego by się przydało ale nie słodkiego.
Zółty fajny kocyk kup sobie, za dyszkę bywał w Pepco… o dawno tam nie byłam…
Coś znajdę, mam czas
Moje “pomysły/projekty” mają wspólną cechę, są tanie.
Te kocyki, to polar, ja chcę coś bardziej sztywnego?
Weź to fotografuj. Moze jakaś stronka na fb albo dekoroii?
Podszyj dyktą…
Bez przesady
Łazienkę fotografowali, kolega syna zrobił podobną. I znowu pobawiłam się tanimi kafelkami, szafeczkami.
Humanoid to takie "cuś " dwunozne o IQ ponizej poziomu szympansa?
Toś ty taka artystka. Brawo ty
Jaka tam artystka?
Jak ktoś w latach 80-tych chciał mieć jakiś inny ciuch, lub w ogóle mieć, musiał sam sobie uszyć. Dużo mi zostało z młodości, sama zaprojektowała, ruszyłem, wyszedłem, robiłam na drutach i szydełku. Nadal to wszystko robię. Ciuchy sobie odpuściłam, jest ogromny wybór w sklepach.
Rodzice nauczyli mnie pracowitości, więc…
Mniej wiecej
Ja mam po prostu… śmiech. I na tym śmiechu “rozbawiłaś mnie!”.
TEKSTY???
Najlepiej omijać-pomijać milczeniem.
Co Ci da,że odpowiesz ?
Ktoś ma zły dzień,coś go boli,szuka zwady ,a Ty dajesz się sprowokować…
Franz Kawka
Prawidłowo" - Kafka.
Ja sobie tam powyżej zażartowałem.