Janusz Dąbrowski i ja, nie widzieliśmy ani jednego chorego na COVID-19,

To prawda, widać na każdym kroku lekceważenie nakazów.
Z przykrością donoszę, że robią to także osoby 20/30 lat starsze ode mnie.

1 polubienie

Mógłbym dać się zakazić tym koronawirusem bez późniejszej pomocy medycznej, i niech każdy by to zrobił, kto wierzy w tę COVID-19, z późniejszą pomocą medyczną.

Tu nawet nie chodzi o nakazy. Tylko po co to robimy? Po to żeby nie zabrakło łóżek, respiratorów… Po to żeby ludzie sobie umierali na inne choroby, których trudniej uniknąć.

@anon86894402 uwierz mi, widzę każdego dnia jak te osoby z wysokiego ryzyka bimbają sobie.
Trochę mnie to irytuje, bo ja stosuję się do zaleceń. Ani razu nie wyszłam z domu bez maski, rękawiczek. Trzymam dystans, nie byłam na większej imprezie itd.
A wszystko z troski o innych.

1 polubienie

@harmonik nie oglądam i nie czytam już (prawie) niczego co ma związek z covidem.
Robię swoje bez popadania w paranoję.

Dla mnie to możesz nawet skończyć w ciemnocie.

Latarki do trumny nie zabiorę :grin:

2 polubienia

Z facowcem od ciemnosci nie ma co dyskutowac :joy:

1 polubienie

Eeee tam. Czas nam było przywyknąć, szkody żadnej mi nie uczynił.

Janusz Dąbrowski i Ty może zamówcie sobie wizytę u okulisty? :wink: :thinking:

1 polubienie

A jakim cudem przeżywają miliony harmonijnych gatunków bez tego całego, idiotycznego cyrku medyczno-COVID-owego i bez szczepień?

Ta @okonek swymi bezmyślnymi ingerencjami, wypacza sens moich pouczających tematów, dlatego zgłosiłem go do usunięcia.

Cudów nie rozgraniczamy na kategorie, czy stopnie. Nie ma go w żadnym katalogu, czy spisie.

.cud jest cudnym cudem.

1 polubienie

Na cowida zwierzata nie choruja. Ale swoje smiertelne wirusy maja.
Nawet harmonijne rosliny tez sa atakowane przez wirusy.
A ile razy mam pisac, ze zebraczych filmikow nie bedzie?

2 polubienia

Hehe. Zdążyłem obejrzeć i z uwagą wysłuchać. :sunglasses:

.dwa…tfu…co ja piszę… cztery razy. :rofl:

zabawa-ruchomy-obrazek-0385

2 polubienia

Trzeba mieć wywalone… Najlepszy sposób na koronę, jeżeli w ogóle jest… Chorujmy na zdrowie i zyjmy dalej…

Jeżeli widzisz że obok ciebie wszyscy są bez masek to po… Co Ty dalej ja nosisz? Przecież jeżeli służy ona żeby nie zarażać a nie nie być zarażonym? Widze mnóstwo takich kretynow(nie że ty xd) też na zdjęciach w polityce sporcie itp gdzie całe stado bez maski ale jeden dla zasady ja ma… Bo chyba to polubił…

2 polubienia

A kto głupiemu zabroni?

1 polubienie

W sporcie ci wszyscy zawodnicy sa przebadani.
A jeden co maseczki nie nosi to dzialacz. Czyms sie musi wyrozniac przeciez.

Ale na przyklad w Sejmie 90 procent bez a te 10 w maskach. To dla nich bez sensu… Chyba że wiedza i wierzą że te 90 procent nie ma wirusa a sami boją się że kogoś zarazą