Janusz Dąbrowski i ja, nie widzieliśmy ani jednego chorego na COVID-19,

Sadzac po poziomie intelektualnym poslow?
Bog nie ustalil granic ludzkiej glupoty.

1 polubienie

Czy kiedyś rozjaśni Ci się w łepetynie, abyś pojęła, że wszyscy jadą na darowiznach, wszyscy ze wszystkich partii, ze wszystkich mediów, także ci wszyscy finansowani z podatków, z budżetu. Jesteś obrzydliwą szują, przeszkadzającą w uświadamianiu obywateli.

To forum tez jest prezentem.
Ale nie bedzie obslugiwac innych.
Tym bardziej, ze opowiadaja bzdury.

1 polubienie

Chamstwo i prostactwo zastępują wiedzę.

2 polubienia

Najnowsze wieści z Nederlandów. W niedzielę prawie 3000 wykrytych zarażonych, w poniedziałek, czyli wczoraj, powtórka z rozrywki. Co dziś, podadzą jutro. Amsterdam, Haga i Rotterdam zamknięte. Knajpy też, w kolejce na zamknięcie czekają hotele. Mecze znów bez kibiców. Tam, gdzie się da, praca zdalna. Co dalej, nie wiem?
Byłem dziś w Luksemburgu, od jutra zakaz wjazdu, tylko tranzyt.

3 polubienia

W Rzeszy ok.2500.

W niemieckich gazetach dziś na pierwszej stronie.
Ostrzeżenie Kanclerz Merkel.
Jak nic nie zrobimy, to w grudniu mamy ponad 19000 potwierdzonych przypadków dziennie

1 polubienie

A to są tylko te wykryte i potwierdzone. Śmiało można założyć, że minimum, to drugie tyle.

Zaraz wskoczę na stronki niemieckie.

Są tysiące rzetelnych opinii lekarzy i naukowców, że ta COVID-19 to ordynarna, podła ściema, która powinna się skończyć kryminałem dla dla tych wszystkich za nią stojących, winnych po prostu ludobójstwa. Oto jedna z takich opinii znanego lekarza, Macieja Hamankiewicza, choć w kwestii szczepień przeciwko grypie sezonowej, to kompromituje się gościu.

Kazdy w bialym kitlu to specjalista i swiatowej klasy fachowiec?

1 polubienie