Jedna Ukrainka lub Białorusinka kupiła mi tydzień temu

w W-wie bilet MZK, abym nie zapłacił mandatu za jego brak. ładnie postąpiła?

Dla niej taki bilet mógl być wydatkiem..

1 polubienie

Ładnie. Kontynuuj tę znajomość

3 polubienia

Przerwało się

To jest prawie jak sposnsoring…

W 77 w kolejce elektrycznej na Śląsku z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca byłem w podobnej sytuacji i jakiś gościu oprócz miesięcznego miał, nie pamiętam z jakich względów, normalny bilet na tej trasie i w ostatniej chwili przed rewizorami podał mi go. Wysiedliśmy razem i okazało się, że to był gej. Oczywiście usiłował mnie zaprosić do siebie na piwo i dobrą muzykę, ale się wykręciłem.

3 polubienia

To też miałeś szansę na sponsora. I nie skorzystałeś… :winking_face_with_tongue:

2 polubienia

Ja mu te parę złotych chciałem oddać. Biletu nie kupiłem bo w Gołonogu nieco przypóźno pojawiłem się na przystanku jak pociąg ruszał i wskoczyłem w ostatnim momencie. W sumie już nie pamiętam, czy on wziął te kilka groszy, czy nie?
Sponsoring tego typu mnie nie interesował, wolałem sponsorki. :innocent:

4 polubienia

Choć kocham kobiety, ale nie stać mnie na sponsoringi.

2 polubienia

Kolego, to nieważne czy my kochamy kobiety, ważne by one kochały nas…

:smiling_face_with_sunglasses:

3 polubienia

Nie wiem czy wiesz, ale czasem kobiety odchodzą od mężczyzn nie dlatego, że przestają kochać, ale dlatego że już nie czują się kochane.

5 polubień

Dla mnie jest istotne, aby kandydatki na moje partnerki myślały jak ja, kierowały się wspólnymi ze mną wartościami

Oczywiście, że wiem. I wcale tak nie myślę, jak sobie powyżej zażartowałem.

3 polubienia

Przecież wiem :wink:

3 polubienia

Mocno podejrzewam, że liczba tych kandydatek oscyluje wokół zera. I domniemywam, iż tak pozostanie.

3 polubienia

W moim życiu na poważniej było ok. 20 kobiet. Jeszcze mam poważne zadania do zrealizowania.

@Harmonik, na przyszłość jak będziesz w Warszawie, to pamiętaj, że osoby powyżej 70 lat mają w stolicy darmowe przejazdy. Więc ten wydatek był zbędny, aczkolwiek miły.

3 polubienia

Naciagnal przypadkiem znaczy biedna kobiete na bilet chociaz dla niej taki bilet mogl byc wydatkiem. O czym to swiadczy? :thinking: nie bede pytac

1 polubienie

jak tylko kolega wyjdzie z wanny to zobaczymy na pewno co sie zacznie dziac…

1 polubienie

Może też to świadczy, że dla tej pani nie mogłem mieć ponad 70-tkę..

To osoby starsze dobrze mają w tej naszej/Waszej stolicy, chociaż w Bełchatowie to wszyscy jeżdżą MZK bez biletu..

1 polubienie