w W-wie bilet MZK, abym nie zapłacił mandatu za jego brak. ładnie postąpiła?
Dla niej taki bilet mógl być wydatkiem..
w W-wie bilet MZK, abym nie zapłacił mandatu za jego brak. ładnie postąpiła?
Dla niej taki bilet mógl być wydatkiem..
Ładnie. Kontynuuj tę znajomość
Przerwało się
To jest prawie jak sposnsoring…
W 77 w kolejce elektrycznej na Śląsku z Dąbrowy Górniczej do Sosnowca byłem w podobnej sytuacji i jakiś gościu oprócz miesięcznego miał, nie pamiętam z jakich względów, normalny bilet na tej trasie i w ostatniej chwili przed rewizorami podał mi go. Wysiedliśmy razem i okazało się, że to był gej. Oczywiście usiłował mnie zaprosić do siebie na piwo i dobrą muzykę, ale się wykręciłem.
To też miałeś szansę na sponsora. I nie skorzystałeś…
Ja mu te parę złotych chciałem oddać. Biletu nie kupiłem bo w Gołonogu nieco przypóźno pojawiłem się na przystanku jak pociąg ruszał i wskoczyłem w ostatnim momencie. W sumie już nie pamiętam, czy on wziął te kilka groszy, czy nie?
Sponsoring tego typu mnie nie interesował, wolałem sponsorki.
Choć kocham kobiety, ale nie stać mnie na sponsoringi.
Kolego, to nieważne czy my kochamy kobiety, ważne by one kochały nas…
Nie wiem czy wiesz, ale czasem kobiety odchodzą od mężczyzn nie dlatego, że przestają kochać, ale dlatego że już nie czują się kochane.
Dla mnie jest istotne, aby kandydatki na moje partnerki myślały jak ja, kierowały się wspólnymi ze mną wartościami
Oczywiście, że wiem. I wcale tak nie myślę, jak sobie powyżej zażartowałem.
Przecież wiem
Mocno podejrzewam, że liczba tych kandydatek oscyluje wokół zera. I domniemywam, iż tak pozostanie.
W moim życiu na poważniej było ok. 20 kobiet. Jeszcze mam poważne zadania do zrealizowania.
@Harmonik, na przyszłość jak będziesz w Warszawie, to pamiętaj, że osoby powyżej 70 lat mają w stolicy darmowe przejazdy. Więc ten wydatek był zbędny, aczkolwiek miły.
Naciagnal przypadkiem znaczy biedna kobiete na bilet chociaz dla niej taki bilet mogl byc wydatkiem. O czym to swiadczy? nie bede pytac
jak tylko kolega wyjdzie z wanny to zobaczymy na pewno co sie zacznie dziac…
Może też to świadczy, że dla tej pani nie mogłem mieć ponad 70-tkę..
To osoby starsze dobrze mają w tej naszej/Waszej stolicy, chociaż w Bełchatowie to wszyscy jeżdżą MZK bez biletu..