Jedzie ktoś ze mną do lasu?

Po 15:00 wyruszam

Trzeba się ruszać.

5 polubień

Musisz jechać sam. Na dwóch to za mało.

5 polubień

Kupię drugą.

2 polubienia

Nie lubię wpraszać się “na sępa”.

3 polubienia

Wróciłem. Powiem wam że w parkach szału nie ma. Mało ludzi. W lesie pustka. Pojedynczy rowerzyści. Najwięcej się dzieje na prywatnych domkach. Tam ludzie są u siebie. Remontują, bawią się z dziećmi na podwórku. Czuć życie.

Mnie zastanawia, co będzie z dziećmi mieszkającymi w blokowiskach, w sezonie letnim.

Wolę nie myśleć. A jeszcze jak wifi im padnie :skull_and_crossbones:

1 polubienie

Współczuję rodzinom, gdzie są dzieci, nie da się w 2 miesiące wyzbyć nawyków, nie z dzieci np. 8-10 letnich.

biala niedobra, jakbys mial taka z trawka?

3 polubienia

Z tej z trawką jest pyszna szarlotka: 1/3 żubrówki +2/3 soku jabłkowego.
Od razu studia się przypominają :wink:

3 polubienia

ja wolalam z wisniowym, ale tekim z kartonika nie tym syropem do wodu oczywiscie,

2 polubienia

@okonek masz, już tak chłopaka nie naciągaj, flaszkę postawił i styknie :stuck_out_tongue_winking_eye:

images

3 polubienia

E, byle zimna, i można było nawet żubrówkę z gwinta :wink:

1 polubienie

Dlaczego żubrówka zawsze wydawała mi się tłusta???

Ostatnio czytałem artykuł “ZNAFCY” który twierdził że prawidłowo wódkę pije się ciepłą.

1 polubienie

Moze nie ciepla, ale w temperaturze pokojowej.
Tez gdzies to czytalam, ale dotyczylo dobrej jakosci, bo wiekszosc radosnej tworczosci przemyslu zalatuje zajzajerem nawet prosto z zamrażalnika :tired_face:

1 polubienie

Czego to. kużwa, z tych nudów już nie wymyślą? Niech se sam pije tę ciepłą gorzałkę.
Mnie to będzie wmawiać? Mnieee…?

2 polubienia

Ciepła wódka jest jak zimna kobieta. :wink:

2 polubienia

Wódka musi być schodzona, nawet te lepsze. To, że wchodzą na ciepło przy braku zamrażalnika lub lodu nie znaczy, że nadają się do picia. :wink:

3 polubienia

Ja tylko komentuje to co pisali w jakims madrym pismie
Wodka musi byc zimna, ale nie wszystkie wysokoprocentowe trunki trzeba schlodzac. Zimna brandy jest rownie paskudna jak ciepla wodka :wink:

3 polubienia