Jedziemy na mundial! Hurra!

Bardzo dawno juz,nie czytałem niczego pozytywnego na temat FIFA.Taka odrobinka normalności ale dobre i to…Gdyby tak jeszcze zaorali tzw. prawo Bosmana :thinking:

1 polubienie

Fajnie się Was czyta
:star_struck::smiling_face_with_three_hearts:
Pojęcia nie mam o jaki rachunek prawdopodobieństwa chodzi, ale …:tulip:

1 polubienie

Kumpel klubowy Lewego nie grał :wink:

Taa, ja to jestem ciekawa, ale Lewy to ma lepiej w glowie pokladane niz niejeden kibic sądzi :rofl:

1 polubienie

:innocent::innocent::innocent:

1 polubienie

A więc na otwarcie z Meksykiem, następnie Arabia Saudyjska i Argentyna jak chciał selekcjoner :wink: Jak nie przegramy z Meksykiem na otwarcie to będzie dobrze :innocent:

2 polubienia

Nie jestem zachwycony.Meksyk na dzień dobry to bardzo ciężka sprawa.Argentyna,wiadomo…Arabia zaś nic nie wiadomo ale oni potrafią się zrywać…Powinni jednak być już po 2 porażkach.Ale jeśli my będziemy w tym samym punkcie to ten mecz będzie,jak kiedyś tam, z Kostaryka.W Korei bodaj…

1 polubienie

No nie… kompletnie zapomnialem o losowaniu… nie ma tragedii xd
I szkoda ze nie Brazylia, ale Argentyna tez moze byc

1 polubienie

A moim zdaniem Argentyna jest do ogrania. Jeżeli zagrają tak jak ze Szwecją?

3 polubienia

Argentyna ma jednak duzo wiecej mocnych pilkarzy, niz nasi. My to Lewy i Zielinski… i kto…

Wedlug mnie to jezeli zagramy bardzo dobry mecz to jestesmy w stanie pokonac Meksyk.
Z Argentyną remis to będzie sukces.

Ae fajna grupa. Chociaz z zespolami z ameryki to zawsze nam sie ciężko gra.

1 polubienie

Chyba każdy pamięta dzielenie skóry na niedzwiedziu z Ekwadorem.Marny mecz,0:2 i see you later,aligator! :face_with_raised_eyebrow:
Ale musze przyznać po obejrzeniu wszystkich grup że jednak nie ma tym razem jakichś słabizn.Innymi słowy trafiliśmy ciekawie i nie bez szans.

3 polubienia