Badają nasz Wszechświat Równoległy, traktując go jako jedyny i jedyny rzeczywisty, podczas gdy takich ,Wszechświatów może być nieskończona ilość, a na pewno jest dużo więcej, niż jeden nasz. Następnie zobaczcie harmonijność DSHN-u, Ustawcie suwak na trzecim filmie na 15:00, aby zobaczyć taką ławicę podgryzających rybek w COR-ach.
Nauka zawsze będzie rzeczą otwartą
Przypominam tylko, że się powtarzasz z pytaniami … 1 października 2021 zadałeś prawie identyczne papieżu harmoniku
Możesz zadać jakieś inne?
A bądź sobie i papieżem… ja tam jestem tolerancyjna.
Już było? Aaa ok, dzięki no to nie odpowiadam.
A ja będę Napoleonem.
I jeszcze wiele razy będzie.
Dołączyłem nowsze graficzne linki. Mało moich tekstów, a filmiki sporo pokazują, zwłaszcza wygodnickim i leniwym, nie kochającym dużo czytać po książkach i czasopismach.
Powtarzam się nie tak często, zwłaszcza w porównaniu z ilością produkcji tradycyjnej nauki, przy której moje powtórki to może 1/bln, ale moje tematy i posty mają wagę, przy której ludzka nauka nie prezentuje się poważnie.
muszę Cie rozczarowac, wszystkie lóżka przeznaczone dla Napoleonowi zajete
ale sa jeszcze wolne etaty dla pielegniarzy
Szpital psychiatryczny. Pielęgniarz rozwiązuje krzyżówkę.
-Hmm… miejsce urodzin Napoleona… urodzin Napoleona… hmmm…
Odwraca się do pacjenta:
-Kowalski! Przygłupie! Gdzie się urodziłeś?
Ale filmy dokumentalne są wartościowe, choć nie dla wiadomonacyjnych.
Jak według papieża “zajrzeć” do choćby jednego z wielu światów równoległych, nie zmieniając przy tym stanów energetycznych tych układów?
Tak ojcze święty.
Może to hormony jak przy menopauzie/andropauzie…
Kupili cię wiadomonacyjni?
Nie, leki pomogły
Nie mam w zwyczaju czytać regulaminów, ale może skoro to autonomiczne forum, może warto się zabezpieczyć na wypadek powtarzalności pytań, jeśli nie ma takiego zapisu?
Jest na 100% Jest też możliwość automatycznego banowania bzdur ale w zeszłym roku jeden zapchleniec zrobił aferę że nie może wpisać słowa którego nigdy wcześniej nie używał.
z regulaminem w reku mozna kasowac powtarzajace sie pytania.
w zasadzie odpowiadajac na te powtorki z rozrywki karmimy trolla.
To by musiał @Szczery_do_BULU załatwić, ale on jest szczery do bólu demokrata i w poglądy, nawet tak głupie, nie ingeruje choć sam tu się potrafi wykłócać. Byle by nie było obrażania. Ale od tego mamy okonka.
Tolerujemy harmonika i tyle.
To bez znaczenia. Liczy się treść pytania, bo odpowiada się na pytanie niezależnie jak się je udekoruje. Cokolwiek byś nie wstawił naukowcy będą specjalistami w swoim fachu, a Ty nie będziesz papieżem.