I dlatego probowal wzbić się w powietrze swoim autem?
Alkohol dodaje skrzydeł. Sprawia że niemożliwe staje się możliwe.
Nie, nie pozazdrościł. On był po prostu głupi. Pić też trzeba umieć.
Sam za kołnierz nie wylewam, ale się po wódce nie wydurniam …
Muszki owocowki powiadasz? Niejedna po wizycie w kieliszku wina i osuszeniu odlatywala zakosami, ale o nic sie nie rozbijała. Widac owad bardziej harmonijny od czlowieka .
A co do lotow? Kiedys na autostradzie zrobil sie korek, bo wydobywali auto wbite, a wlasciwie przewieszone przez tablice drogowskaz. Te wielka, z boku. Tak z 6-7 metrów nad poziom drogi. I nie bylo to w Niemczech, gdzie ograniczen predkosci za bardzo nie bylo, a na pograniczu Portugalia - Hiszpania.
A co miał robić, kiedy miał zakaz jazdy? To leciał.
Bełchatów i wszystko jasne
Ciiii, bo sie wyda…
Auta są nieharmonijne widziałeś kiedyś żeby którekolwiek ze zwierząt DSHNu jeździ samochodem? Dlatego w HMP będą tylko pociągi…
I przeciągi…
Po odpowiedniej liczbie procentów wszystko jest możliwe!
Jechał czy latał?
Ciężko uwierzyć, że ten artykuł nie jest wymyślony, bo w Polsce są setki, albo i tysiące miast, a ta sytuacja miałaby się wydarzyć akurat w Bełchatowie, w którym i ja najczęściej przebywam.
I to poruszane siłom mięśni nieeharmonijnych człowieków.
Nieharmonijna ludzkość nie sięga do kostek tym harmonijnym stworzeniom.
Masz rację. Po prostu WYSIĘGA!
Na prawdę sądzisz że dziennikarz piszący ten artykuł wiedział że ty przebywasz w Bełchatowie? I na prawdę sądzisz że ten redaktor w ogóle wie o twoim istnieniu?
A wierzysz, że przybywają do mnie niezapowiedzianie Istoty Równoległe? Zapewne przybywają one do wszystkich, ale mało kto je widzi. Chciałbyś je widywać?
Uważasz, że to jest takie trudne wiedzieć o moim istnieniu? Wystarczy, że jeden Forumowicz/ka o czymś takim powie komuś znajomemu, czy dwóm-trzem takim osobom w towarzystwie, a one to rozniosą dalej.
Dziwne tylko że o mnie nikt nie pisze w gazetach gdzie mimo wszystko zna mnie trochę osób Na prawdę sądzisz że ludzie nie mają innych spraw i innych tematów tylko siedząc i rozmawiają o człowieku którego ledwo znają z małego forum internetowego