Po co na co dlaczego przez kogo, na pytamy można sobie darować
Ale chodzi o to czy jest możliwe że tego wirusa po prostu NIE MA a to wszystko jest sztucznie nakręcone? Nie interesuje mnie w co wierzycie a w co nie tylko czy osoby które są “zarażone” , nie mogą mieć po prostu obojętnie jakiej innej choroby tego typu i osoby które umarły też nie mogły umrzeć przez c o lwiek innego? Czy jest to fizycznie niewykonalne?
Koronawirus tylko jako taka podkładka do szkolenia ludzi i ograniczenia ich WOLNOŚCI… ale chodzi mi tylko o medycynę!!
Niedługo okazuje się że jest szepionka na koronawirusa która dodatkowo potajemnie czipuje Człowieka wszesniej czytając teorie spiskowe każdy mówił że w zyciu by do tego nie dopuścił a tu wystarczy jedna pandemia i gotowe.
Wiem że macie uczulenie dlatego napisałem czy jest to możliwe z punktu medycznego tylko… Po drugie jakie 114 krajów… Cały świat… przecież kraje nie są samodzielne a przecież to wcale nie musiało by oznaczać ze nawet Kaczyński w Polsce wie o takim spisku ale nie ważne nie o to mi chodzi. XD
malo prawdopodobne. przed ta pandemia byly inne wirusy, ktore tez dawaly sie we znaki, ale nie przenosily sie z taka szybkoscia jak ten i grya zwana hiszpanka 100 lat temu, tez pandemia i duzo wiekszy odsetek smiertelnosci - z tym, ze tam byl inny profil osob szczegolnie zagrozonych. i okres po I wojnie swiatowej, ktory raczej nie sprzyjal jakimkolwiek skoordynowanym dzialaniom. a koronowirusow to masz do wyboru do koloru, nie kazdy jest tym COV19 czy jak mu tam. to ogolnie jest typ budowy czasteczki - bo to nawet zywe nie jest, zeby sie namnazac potrzebuje zywiciela w postaci komorki. wirusy nie tylko ludzi atakuja.
jak masz chwile czasu i cierpliwosci to poczytaj - (z tym, ze jak zaliczysz pierwsza strone to juz wykażesz sie zamozaparciem)
bez przesady - widziales kiedys jak wyglada chip? nawet ten najmniejszy (nanochipow jeszcze nie wymyslili, sa sposoby na rozsylanie sladu, ale to uzywa sie czegos w rodzaju konfetii)
musialbys miec naprawde solidnych rozmiarow strzykawke do tych szczepien.
a czy wymysla szczepionke? moze z czasem jak juz choroba prawie wygasnie, a po drodze kilka razy wirus zmutuje - i bedzie to co z grypa - trafia z prognoza mutacji czy nie?
NWO… No a czy była by możliwość tego typu spisku bez dogadywania się krajów? Narzucona z góry. A nawet jeżeli przynajmniej jedną osoba na dany kraj o tym wie, to istnieją rzeczy ważniejsze i bardziej oczywiste do zaakceptowania niż jakieś głupie surowce… Tak samo o czipach… Wy to wszystko zawsze tak przyziemnie… A może są już rzeczy i sposoby o jakich nam się nie snilo…
nie wiem skad wziales haslo, ze byla to teoria spiskowa?
predzej byl to zapis cenzury, bo przy okazji by wyszlo, ze nasi ruscy bracia wcale lepsi nie byli.
A jesli chodzi o Katyn to do dzis znam ludzi, ktorzy beda twierdzic, ze to hitlerowcy nie ruskie zabijali.
z tymi teoriami to ostroznie.
Są na YT takie filmy typu “10 teorii spiskowych które okazały się prawda” pamiętam że było to jako jedna z takich teorii.
No ale rzeczywiście chyba każdy nazywa tak jak chce… Ja zamachu w Smoleńsku nie uznaje ze teorie spiskową, chociaż może być i taka teoria spiskowa że to zwykła katastrofa a celowo zrobiono na niej podział społeczeństwa xd
Możliwe pewnie jest, zwłaszcza przez powodowane przez tego wirusa szerokie spektrum objawów (od zakażenia praktycznie bezobjawowego, przez objawy zwykłego przeziębienia, potem grypy, aż po ciężkie zapalenie płuc)
Ale też uważam, że to nierealne, bardziej to działa w drugą stronę, kraje się nie przyznają, że mają tego nowego koronawirusa lub usiłują zaniżać liczbę chorych (btw w Polsce podobno-niepotwierdzone, ale pokrywające się info z różnych źródeł, dość logiczne też z kilku innych względów -jest to bardzo powszechna praktyka, poza tym testów ma koronawirusa u nas się za bardzo nie chce wykonywać, nawet kiedy są podstawy, bo są drogie, chyba 80 pln za pojedynczy test, u każdego podejrzanego pacjenta trzeba wykonać kilka).
Ze Smolenskiem to nalezaloby zaczac od ustalenia kto dopuscil do lotu praktycznie najwazniejszych osob w panstwie - prezydenta, sztab generalny, szefow instytucji finansowych i administracji panstwa bez odpowiedniego zabezpieczenia lotu.
Zestrzelic czy uniemozliwic ladowanie to trudne nie jest. Ale skompletowac taka wycieczkę i jeszcze ja wsadzic do samolotu to jednak sztuka.
Stawiam, że liczba testów dostępnych w Polsce jest mocno ograniczona, dlatego nie można zrobić testu na własny koszt nawet przy uzasadnionym podejrzeniu ze swojej strony.
Zawsze można na wszelki wypadek zamknąć się w domu i właściwie, o ile wyjście dalej niż do ogrodu nie będzie konieczne, to zamierzam teraz zrobić, zwłaszcza że hm, w bezpiecznym miejscu to ja teraz nie jestem
Nie, usilowano z Leppera idiote zrobic. I ukryc fakt, ze Polacy sie zgodzili.
Teoria spiskowa to czy Lepper na pewno samobójstwo popelnil? Mozna miec powazne watpliwosci.
To co według ciebie jest teoria spiskowa? Od razu uwierzyłaś w to co Lepper mówił 20 lat temu? Od razu to było pewne? Usiłowano z niego zrobić idiote ale wtedy ty byłaś po stronie przeciwnej… To tak jak harmonik jest teraz po stronie Zięby a z takiego Zięby robi się idote itp To tak można mówić o wszystkim w sumie… Bo koś kto nie wierzył w te więzienia mówił że to teoria spiskowa tak jak teraz ktoś mówi o Smoleńsku WTC itp
Nie bylam po stronie przeciwnej tylko w Hiszpanii.
Lepper nie tylko o tym mowil. Rowniez moznaby powiedziec, ze jego dzialania zapobiegly temu, ze Europa nie przypomina zalanej swinskim g… Karoliny Polnocnej. Akurat w tym nie byl osamotniony, tyle, ze bylo mu trudniej, bo Polska wtedy jeszcze nie nalezala do UE.
A o bazach gdzie prowadzono tego typu przesluchania mowilo sie oficjalnie, tyle, ze az trudno bylo uwierzyc, ze Polacy az tak bez wazeliny??? Jak pokazala przyszlosc i Macierewicz to byl dopiero poczatek