Spokojniej i chyba weselej. Przynajmniej ja tak odbieram atmosferę tego forum. Podoba mi się:)
Ja też jestem grzeczny ale jednak było i się znikło. Gdzie są te ‘narzekania’?
@Antykwa, dałem ci link nieco wyżej
Tak patrz wyżej, jest link w rameczce dodany przez @roqq
Dobrze, dobrze, znalazłem link, dzięki, ale…
Jestem na etapie poznawania forum, chciałbym poznać jego mechanizmy. Więc jak mi sprzed oczu znika cały temat a potem nie mogę go odnaleźć, to się niepokoję. Ukradli czy co? Włam, wirus czy inne złoczyńcy?
Gdzie go szukać?
Chyba tak najprościej:
Klikasz w lupę i wpisujesz to, czego szukasz.
Nie miałam nigdy takiej sytuacji, a szukasz po autorze pytania lub po powiadomieniach, które otrzymujesz na swoje konto.
Dzięki dobrzy ludzie @Bocca-Lupo i @roqq .
Cała przyjemność po naszej stronie
A czy jest opcja wyświetlania tematów chronologicznie, tak jak na pytamy.pl?
Ja też lubiłam po dłuższej nieobecności poczytać sobie wpisy, czy tematy chronologiczne niektórych użytkowników np. Ale nie wszystko naraz. Może coś będzie można wykombinować
W popularnych można wybierać sobie daty, ale to nie jest chronologiczne.
W aktualnych pytania migrują w zależności od odpowiedzi, tylko te starsze są na swoim miejscu.
Nie wiem, musicie zapytać @Szczery_do_BULU, albo @anon25287923.
Na razie taka:
https://forum.pytamy.online/?&order=created
Wywiało mnie na główną…
Tak, z tematami posortowanymi od najnowszego utworzonego do najstarszego. Muszę z tego przycisk zrobić tylko…
Eeee… Zasugerowałem się tytułem wątku. Nie sprawdziłem, że odpowiadasz Bingoli na pytanie o chronologię.
Sporo masz pracy i chyba w końcu trzeba będzie o to zapytać… Wszyscy się bawią i jakoś nie chcą zauważyć.
P.S. Taki drobiazg, w sumie nie aż tak bardzo potrzebny, ale przywykłem, że nowy akapit ma wcięcie. Żeby choć pole tekstowe reagowało na pustą spację…