Jest tu czarna lista?

Spokojniej i chyba weselej. Przynajmniej ja tak odbieram atmosferę tego forum. Podoba mi się:)

1 polubienie

Ja też jestem grzeczny ale jednak było i się znikło. Gdzie są te ‘narzekania’?:open_mouth:

1 polubienie

@Antykwa, dałem ci link nieco wyżej :slight_smile:

2 polubienia

Tak patrz wyżej, jest link w rameczce dodany przez @roqq :slight_smile:

1 polubienie

Dobrze, dobrze, znalazłem link, dzięki, ale…
Jestem na etapie poznawania forum, chciałbym poznać jego mechanizmy. Więc jak mi sprzed oczu znika cały temat a potem nie mogę go odnaleźć, to się niepokoję. Ukradli czy co? Włam, wirus czy inne złoczyńcy?
Gdzie go szukać?

Chyba tak najprościej:
sz

Klikasz w lupę i wpisujesz to, czego szukasz.

1 polubienie

Nie miałam nigdy takiej sytuacji, a szukasz po autorze pytania lub po powiadomieniach, które otrzymujesz na swoje konto.

Dzięki dobrzy ludzie @Bocca-Lupo i @roqq . :yum:

3 polubienia

Cała przyjemność po naszej stronie :slight_smile:

2 polubienia

A czy jest opcja wyświetlania tematów chronologicznie, tak jak na pytamy.pl?

2 polubienia

Ja też lubiłam po dłuższej nieobecności poczytać sobie wpisy, czy tematy chronologiczne niektórych użytkowników np. Ale nie wszystko naraz. Może coś będzie można wykombinować :slight_smile:

1 polubienie

W popularnych można wybierać sobie daty, ale to nie jest chronologiczne.
W aktualnych pytania migrują w zależności od odpowiedzi, tylko te starsze są na swoim miejscu.
Nie wiem, musicie zapytać @Szczery_do_BULU, albo @anon25287923.

1 polubienie

Na razie taka:
https://forum.pytamy.online/?&order=created

Wywiało mnie na główną…

Tak, z tematami posortowanymi od najnowszego utworzonego do najstarszego. Muszę z tego przycisk zrobić tylko…

Eeee… Zasugerowałem się tytułem wątku. :woozy_face: Nie sprawdziłem, że odpowiadasz Bingoli na pytanie o chronologię.
Sporo masz pracy i chyba w końcu trzeba będzie o to zapytać… Wszyscy się bawią i jakoś nie chcą zauważyć.

P.S. Taki drobiazg, w sumie nie aż tak bardzo potrzebny, ale przywykłem, że nowy akapit ma wcięcie. Żeby choć pole tekstowe reagowało na pustą spację…

1 polubienie