Jest tu czarna lista?

Niestety,nie ma…

Ja na razie nikogo nie ignoruję. Daję szanse, póki co, jest tu spokojniej niż na pytamy, więc aż tak bardzo mi to nei przeszkadza. Co będzie potem - zobaczymy

Jesli na dawnym pytamy nie mialam.CL to tym bardziej tu jest mi bardziej niż zbędne

Smok nie zjada dziewic,on sie tylko zywi blonami dziewiczymi))
Sprawia,ze juz nie sa dziewicami))

A po co mi czarna lista?
Kocham wszystkich bez względu na wiek i płeć. Tak mnie uczyli w kościele.

I kolor skóry, pamiętaj że czarnego też należy kochac

A wiesz Krokodyl co czarny ma białego?

Pokocham nawet zielonego i niebieskiego. Świat bez tęczy to świat szary, bez nadziei :wink:

Ale prawy i sprawiedliwy… :wink:

Nie a co ma xd

Słuchać :slight_smile:

@SMOK.Maciej Potwory I Spółka

@anon25287923

Potwory i Smoki

W Polsce trudno o taką miłość jaką sie chce. Tutaj można kochać tylko po ślubie. Osobę o odmiennej płaci. No i trzeba być prawdziwym polakiem. Mieć dziadka powstańca/wyklętego a nie jakiegoś zdrajcę z SB lub nie daj boże wehrmachtu tak jak ten co uciekł do Europy.

Prawda.
Panowie w sukienkach to mają przechlapane.
Wciaż ktoś im ostatnio pod te sukienki zagląda…

To dzieci błądzące po świecie i szukające bliskości. Jak ksiądz im nie da to nikt im nie da bo rodzice za hajsem latają.
A kapłan jest od tego by dać. Eliksiru miłości im nie braknie. Wszystko poświęcone. Białe jak hostia.

Działa, ale jak się wypowiedziałeś w temacie delikwenta to jest za późno, tylko ukryje nowe wpisy.

Jako że to jest miejsce na pytania dotyczące serwisu, więc zapytowywuję.
Byłem w temacie o narzekaniu. Ludzie psioczyli, narzekali na siebie, na forum i na wszystko. Nagle mig, mig, cyk i wyrzuciło mnie z forum. Jak do niego wróciłem to już tematu nie było, znikł, stracił się, zdematerializował.
Pytam: co się stało? Czy tak może admin usuwa niechciane tematy?
Zaznaczam że dyskusja była bardzo sympatyczna a przede wszystkim pełna humoru i nic na serio.:open_mouth:

Nic ostatnio nie było usuwane, zamykane, dodawane do niewidocznych :slight_smile:
Jesteśmy grzeczni :slight_smile: