Dostałem takiego maila:
I co ja teraz biedny zrobię
Czonkiem? Może zgubili literkę, bo może chcieli napisać czosnkiem?
No ale to też bez sensu, bo przecież nie jesteś roślinką.
Jeżeli czonkostwo wygaso to trza odnowić sfoje kąto w serwisie Netflix, zalaguj siem i wypierz obcję odnuf czonkostwo.
Mnie tym śmieciem podszywajacym się pod netfliksa to od paru miesiecy zarzucają.
Raczej nie.
Zauważ że czonkostwo wygaso!
Dla mnie to jest niemożliwościo fizyczno, jak mawiał mój szef kompanii w wojsku.
Byc może w Netfliksie zatrudniajo pracowników z Podlasia, osoby tam mieszkające tak akcentujo końcówki wyrazów.
Upadek fszyskiego, zero dycji i to sie szekłada na pisanie. I to już śrut dzieci na pocz.szkoły
Fcale nie czeba, bo ilesz można siedzieć na grządce i śmierdzieć?
Członka to ja mam okazałego .
Natflixa używam sporadycznie. Lewactwo tam się zrobiło.
Uważaj na takie informacje bo mogą chcieć wyłudzić twoje dane.
Jestem specjalistą w tej dziedzinie
W wyłudzaniu danych???
szeciesz muwiłam, że tu co drógi to szpion
Eee, dane babci tez???
Jak wszyscy to wszyscy
Nie ma tam przypadkiem wyboru języka i akurat żeś sobie ślunski wybroł?
Czy jesteś czonkiem to pewności mieć nie mogę. Ale wiem na pewno, że wiadomości w skrzynce odbiorczej i otwartych zakładek przeglądarki masz … do chuja.
Moze byc tak, ze przy tej ilosci otwartych zakladek komp sfiksowal. Sprawe powinna zalatwic apka przeciw fiksowaniu, np Antyfix 2023 Trzeba tylko aktualizacji pilnować.
Kolego, moze to okreslic cudem
na kiju?
Oby nie Protefix …
No niestety nawet odchudzony i dobrze zoptymalizowany Windows zaczyna przymulać powyżej 150 zakładek, tu jednak nie ma nawet stówy więc chodzi płynnie
Powiadają, że nowy komputer z Windows wystarczy schować na rok do szafy i po uruchomianiu po tym czasie od razu przymula.