Sami dla siebie. Bo to, co inni myślą jest bez znaczenia. Co wam się w was najbardziej podoba ?
Cóż, mnie to chyba lubią za humor i porąbaną osobowość. Wygląd to rzecz drugorzędna. Mógłbym być nieco lepiej zbudowany i mieć prostsze zęby. Mógłbym lepiej ogarnąć tematy techniczne.
6,5/10
Wszystko, aprócz kupy i moczu…
Ale nie ma mowy nic w pytaniu o tym co w was jest BE! po co to wypychać na powierzchnie? niech tu zostaną same plusy…
Po wyeliminowaniu wymienionych minusów powyżej, zostały same plusy.
Oczyszczone ciało! nerki, jelita! O tak!
Zdrowe zeby
Mam tylko jedną wadę - brak zalet
A tak serio: uczciwość, tolerancja (w pewnych granicach), otwartość, poczucie humoru, punktualność, konsekwencja w działaniu, uczynność, pracowitość, mocna wątroba
Państwowe?
Wlasne. Dentysci mnie nie lubia zarobic poki co nie daje.
Szacun. Ja z oszczędności i strachu rwałem. Juz 3 nie mam. Czwarty bede ratował jak sie psychicznie nastawie. A to potrwa
Na szczęście przednie które widać są Ok
Przykre, co czytam, ja bym oddała wszystkie pieniądze by ratować zęba stałego w szkole podstawowej wyrwanego! Braki zębowe powodują dysproporcje twarzy, zapadają się policzki wszystko w swoim czasie… potem zanik kości… brzydka twarz się robi…
Sa implanty…
Moja kuzynka ma lat 45. Miała takie marne zęby ze sie kruszyły. Od lat prawie 10 ma protezę. Ani 1 własnego zęba.
Nosi ją tylko kiedy gdzieś wychodzi z domu. Wszystko przeżuwa dziąsłami. Jak widzę w jej ustach orzechy to az mnie ściska. Twierdzi że daje radę to rozdrabniać. Podobnie jak np. plastry wedlin.
Najpierw się ratuje zęby, potem myśli o implantach. Nie odwrotnie. Implanty sporo kosztują a i też bez bólu się nie obędzie, nie zawsze się przyjmują, trzeba uzupełniać kość gdy zanikła… droga przyjemność.
Straszne to jest co czytam, idę umyć zęby ! Usługi dentystyczne mamy najdroższe w unii chyba… jak rodzic nie zadba to potem trza na dentystę wydawać.
To tez jest genetyka. Kuzynka od niemowlęcia uwielbiała mleko. Nic to nie dało. Zęby sie kruszyły.
Zęby to trzeba myć przede wszystkim. Nie mieliśmy nawyków mycia zębów to się popsuły!