Jeszcze jeden przykład kretyństwa rządzących, choć opozycja

nie byłaby lepsza w najmniejszym stopniu.

Zgadzacie się ze mną?

• Tak
  • Nie
  • Trudno powiedzieć
  • Mam jeszcze inne zdanie nt. temat

0 głosujących

Chirurdzy i pozostały personel przy operacjach noszą każdego dnia maseczki po kilka - kilkanaście godzin dziennie od wieków. I tak przez około 30 - 40 lat zawodowego życia. Żyją przez nie krócej?

Dlaczego do twojego łba nie dociera informacja, że gdyby bilans korzyści do szkód powodowanych noszeniem maseczki nie był znaczący, to chirurdzy by ich nie nosili?

Ja wiem, czemu nie dociera …

4 polubienia

Nie pytałem ciebie dziadku, kim ja dla ciebie jestem, bo akurat tego byś nie pojął.

Zapytałem:

Dlaczego do twojego łba nie dociera informacja, że gdyby bilans korzyści do szkód powodowanych noszeniem maseczki nie był znaczący, to chirurdzy by ich nie nosili?

Pały do bejsbola użyć, czy teraz odpowiesz na to pytanie? :thinking:

1 polubienie

Nie będę rozmawiał z kimś, kto obraża na każdym kroku rozmówcę …

Mam nadzieję, że @okonek postapi właściwie …

2 polubienia

Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to się obraża ludzi. I Harmonik jest tego ewidentnym przykładem.

3 polubienia

Myślisz, że mnie do czegoś jest potrzebna lub przydatna rozmowa z takim zerem, niczego mądrego nie rozumiejącym? Choćbyś był profesorem medycyny, jakich są tysiące, dla mnie i tak byłbyś zerem, niczego mądrego nie rozumiejącym.

A nie mówiem? Kolego @benasek

3 polubienia

Spokojnie, z takimi jak ty też mam na dyżurach do czynienia … Nie jesteś pierwszy.
Z Ozyrysami, Jezusami i królami ludzkości też.

3 polubienia

W psychiatryku pracujesz?
Tu jest na razie jeden taki pacjent, ale ja ksiegowa nie lekarz :joy::joy::joy:

3 polubienia

Tee @harmonik sam sobie nie umiesz butów czyścić?

1 polubienie

Do jutra nie odpowie. :wink:

3 polubienia

Wyobraź sobie że można to tak powiedzieć. Stąd znam dobrze zapędy pewnego pacjenta. Został dawno rozpracowany, ale z oczywistych względów nie mogę tu więcej napisać, chociaż sam się o to prosi.

5 polubień

Ty durny benasku i nie mądrzejsza okonek. Najpierw próbujecie mnie obrażać, a gdy wam pokazuję, że to się wam nie opłaca, banuje mnie ta przygłupowa okonek, prawdopodobnie z rolą nie mądrzejszego siteadmina… Gdyby nie to, że z moich tu tekstów od biedy można ułożyć niegłupią książkę, zlikwidowałbym tu konto, aby nie zaszczycać sobą takich przygłupów.

Zaszczep się a podobno o maseczce i kwarantannach będziesz mógł zapomnieć. Nawet jeśli reszta będzie zakażona w domu.

Muły nie zrozumieją, że ‘ustawa’ ( żadna kowidowa) mówi o tym, iż maseczki mają nosić obligatoryjnie tylko te osoby, które są kuźwa chore albo podejrzane kuźwa o chorobę albo takie, które się chorymi osobami opiekują a chorzy kaj są ? jeśli nie w szpitalach? Na stołach operacyjnych też. No więc tam maseczki są obligatoryjne w tej chorej służbie zdrowia. Zdrowe osoby nie muszą. Po choooj? :smiley:

Ale muły noszą je nawet na ulicy :smiley: posłuszne pisofskie pieski, nie umiejące się zbuntować. Wspaniałą focie strzeliłam niedawno - babcia siedzi na ławce w kagańcu na pysku, a obok niej pies na smyczy ale już bez bez kagańca…

1 polubienie