Bo fora tak powinny działać.
Siekierzasta herbatą sie nie otrujesz. A czy zdrowa? Zawiera duzo fluoru, dobrze wplywajacego na zęby. Pracy niektorych moze pozbawic
Pracy pozbawić? Oj!!! To niezdrowa, niezdrowa!!! Ta teina i teobromina i jeszcze inne związki… A fuj!
Jednego nie toleruje to herbata z mlekiem lub smietanka. Nazywana tez bawarka.
No jak to skąd?
Mowisz cos to bierzesz za to odpowiedzialność.Grube słowa ale tak jest.
Rozrywka ale i przy okazji styczność z kimś kto być może,myśli inaczej…
Tutaj panuje jakas obsesja by wszystko zamieniac w kabaret bo tak nam ciezko ze musimy szukac wytchnienia…
Nawet nie proś mnie bym to skomentował…Dla mnie to dno jakichs krecących magiel.Moze inne fora na tym polegają…Być moze…
Bawarkę w sumie da się wypić. Nie umiera się od niej. A smak? Mi też nie odpowiada, ale niektórzy przecież piją, więc pewnie lubią.
Tarta marchewke, platki owsiane, szpinak…
Czasami po prostu zdarzają się takie czepialskie charaktery u ludzi i do tego przeświadczenie, że musi być wszystko tak jak oni chcą i wszyscy mają się do nich dostosować. Ale to na wszystkich forach zdarzają się tacy ludzie. U nas to jeszcze mało.
Mam nadzieję, że tego ostatniego zdania nie napisałam “w złą godzinę”
Tartą marchewkę z cukrem i z tartym jabłkiem bardzo lubię od czasu do czasu jako surówkę do obiadu (nie za często) lub jako cały samodzielny podwieczorek. Wolę jako podwieczorek i tu może być często.
Ech Ty kojąca duszo…
Wchodzisz w ten zgiełk i wychodzisz cała…Zazdroszczę…
“…bo kiedy Cie widzę
uśmiech rozbraja
a świat nie domaga sie
swego”
Oj zbóju!
Troche tego dzwigasz na sobie
Tak czy nie?
A ja lubie szpinak
Collins - nie zawsze rozumiem tak do końca o czym piszesz jeśli zaczynasz pisać poetycko. Nie wiem wtedy co jest poezją a co słowami skierowanymi do mnie. Jestem bardziej logiczna, konkretna i przyziemna. Używanie metafor może sprawić niedokładność w zrozumieniu i nieścisłość w odpowiedzi
Proszę Cię, byś inaczej ujął słowa
lub wyjaśnił mi je.
Też lubię, ale nie przyrządzam, bo nie umiem.
Nie spać. Zwiedzać!
My nie śpimy, my tylko na chwilę zamknęliśmy oczy, bo słońce nas raziło.
Ja nigdy nie śpię. Ja oglądam powieki od wewnętrznej strony.
Oooo… to z tymi powiekami to masz zupełnie tak samo jak my. Cieszę się, że tak samo postępujemy
A tym czasem idę bacznie się mym powiekom przyjrzeć, bo za 5,5 godziny koniec obserwacji i trzeba będzie do pracy się udać. Dobrej nocy.
Miłego oglądania.
Jesli kogos lubie,na ogół,wszystko jest poezją…
Wypuszczam sie na dalekie szlaki…
I czasem to sie kumuluje z,np.ksiazkowymi doznaniami.
Ale tutaj akurat…
Nazwalem Cie zbójem jako kogos kto zasluguje na swoj łuk i na swój cieżar.Pewno ze to moja wyobraznia ale czy faktycznie,jest w tym coś…
I jesli chodzi mi o te wyobraznie…Tak lubie widzieć pewne postawy