Jeszcze jedenastej nie ma

Bo fora tak powinny działać.

3 polubienia

Siekierzasta herbatą sie nie otrujesz. A czy zdrowa? Zawiera duzo fluoru, dobrze wplywajacego na zęby. Pracy niektorych moze pozbawic :wink::cat:

1 polubienie

Pracy pozbawić? Oj!!! To niezdrowa, niezdrowa!!! Ta teina i teobromina i jeszcze inne związki… A fuj! :joy:

1 polubienie

Jednego nie toleruje to herbata z mlekiem lub smietanka. Nazywana tez bawarka.

1 polubienie

No jak to skąd?
Mowisz cos to bierzesz za to odpowiedzialność.Grube słowa ale tak jest.
Rozrywka ale i przy okazji styczność z kimś kto być może,myśli inaczej…
Tutaj panuje jakas obsesja by wszystko zamieniac w kabaret bo tak nam ciezko ze musimy szukac wytchnienia…
Nawet nie proś mnie bym to skomentował…Dla mnie to dno jakichs krecących magiel.Moze inne fora na tym polegają…Być moze…

1 polubienie

Bawarkę w sumie da się wypić. Nie umiera się od niej. A smak? Mi też nie odpowiada, ale niektórzy przecież piją, więc pewnie lubią.

2 polubienia

Tarta marchewke, platki owsiane, szpinak… :joy::joy:

1 polubienie

Czasami po prostu zdarzają się takie czepialskie charaktery u ludzi i do tego przeświadczenie, że musi być wszystko tak jak oni chcą i wszyscy mają się do nich dostosować. Ale to na wszystkich forach zdarzają się tacy ludzie. U nas to jeszcze mało. :wink:
Mam nadzieję, że tego ostatniego zdania nie napisałam “w złą godzinę” :wink:

3 polubienia

Tartą marchewkę z cukrem i z tartym jabłkiem bardzo lubię od czasu do czasu jako surówkę do obiadu (nie za często) lub jako cały samodzielny podwieczorek. Wolę jako podwieczorek i tu może być często.

1 polubienie

Ech Ty kojąca duszo…
Wchodzisz w ten zgiełk i wychodzisz cała…Zazdroszczę…
“…bo kiedy Cie widzę
uśmiech rozbraja
a świat nie domaga sie
swego”

Oj zbóju!
Troche tego dzwigasz na sobie
Tak czy nie?

2 polubienia

A ja lubie szpinak

1 polubienie

Collins - nie zawsze rozumiem tak do końca o czym piszesz jeśli zaczynasz pisać poetycko. Nie wiem wtedy co jest poezją a co słowami skierowanymi do mnie. Jestem bardziej logiczna, konkretna i przyziemna. Używanie metafor może sprawić niedokładność w zrozumieniu i nieścisłość w odpowiedzi :wink:
Proszę Cię, byś inaczej ujął słowa

lub wyjaśnił mi je.

2 polubienia

Też lubię, ale nie przyrządzam, bo nie umiem.

Nie spać. Zwiedzać! :sweat_smile:

1 polubienie

My nie śpimy, my tylko na chwilę zamknęliśmy oczy, bo słońce nas raziło. :joy:

1 polubienie

Ja nigdy nie śpię. Ja oglądam powieki od wewnętrznej strony. :joy:

3 polubienia

Oooo… to z tymi powiekami to masz zupełnie tak samo jak my. Cieszę się, że tak samo postępujemy :grin:

2 polubienia

A tym czasem idę bacznie się mym powiekom przyjrzeć, bo za 5,5 godziny koniec obserwacji i trzeba będzie do pracy się udać. Dobrej nocy. :wink:

2 polubienia

Miłego oglądania. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Jesli kogos lubie,na ogół,wszystko jest poezją…
Wypuszczam sie na dalekie szlaki…
I czasem to sie kumuluje z,np.ksiazkowymi doznaniami.
Ale tutaj akurat…
Nazwalem Cie zbójem jako kogos kto zasluguje na swoj łuk i na swój cieżar.Pewno ze to moja wyobraznia ale czy faktycznie,jest w tym coś… :thinking:
I jesli chodzi mi o te wyobraznie…Tak lubie widzieć pewne postawy :wink:

1 polubienie