“Joe Biden został wybrany nowym prezydentem Stanów Zjednoczonych - twierdzą CNN oraz agencja prasowa Associated Press. Biden będzie 46. z kolei prezydentem USA i zastąpi Donalda Trumpa.”
Wolę Bidena od bideta… ![]()
Jeszcze nieoficjalne, ale raczej tak jest. Za to ilu kłamczyńskich się pojawiło teraz w USA! I śledczych w stylu Antosia. Wszyscy widzieli palone głosy na Trumpa, tylko nikt nie wie gdzie je palili. Ale na pewno były spalone. ![]()
Tak myślałem … Rebus z tej okazji ułożony już wczoraj. Ale dopiero w środę się ukaże …
Trump będzie musiał jeszcze kilka dni poczekać ![]()
Niemcy się na pewno będą cieszyć … Rosjanie raczej nie szczególnie zważywszy na to, że to właśnie Trump był największym sympatykiem odwrócenia Rosji na współpracę ze Stanami Zjednoczonymi …
Ale myślę, że Joe Biden też prędzej czy później będzie się z Rosja dogadywał … W końcu nie musiał o tym mówić w kampanii wyborczej … Joe Biden ponoć nie jest też typem mówcy jak Trump czy Obama, ale mam nadzieję, że poprowadzi USA w dobrym kierunku …
Tym co w mojej opinii głównie pokonało Trumpa jest to w jaki sposób radził On sobie z pandemią koronawirusa …
A co dla Polski będzie lepsze to czas pokaże, a raczej nie pokaże XD… Bo Trump nie będzie miał okazji się popisać XD…
Jedyne, co widziałem w T rum pie dobrego, to rum …
Może to i dobrze, że groził Niemcom bo przynajmniej Niemcy dojrzeli do decyzji o resecie z USA i zwiększeniu wydatków na zbrojenie …
Ale na pewno robił to w nienajprzyjemniejszy sposób …
Generalnie Trump trochę dobrych rzeczy też zrobił, ale nie jest powiedziane, że np Clinton zrobiłaby to gorzej …
Świat zatoczył koło. Ludzie zaczynają mieć dość oszołomów. Gdyby nasze barany miały nieco oleju we łbie, to może by jakąś lekcję z tego wzięły, ale szanse widzę marne …
Fox News się przyłączyło, to już po Trumpie. Chociaż Rudi Macanko Giuliani sieje teorie spiskowe prawie tak dobre jak Kaczyński z Antosiem.
![]()
Ale co trzeba przyznać to fakt, że Trump doszedł do władzy później niż PiS i Amerykanie szybciej z nim skończyli … A to nie najlepiej świadczy o nas
…
A ja bym chciala bideta!!!
![]()
elsie, znajoma też chciała, na razie tak próbuje… ![]()

teoretycznie jest, w praktyce trzeba poczekac do o ile sie nie myle 14 grudnia.
choc na ogol elektorzy sie nie wylamuja z wczesniejszych ustalen.
Trump majatek wyda teraz na adwokatow, bo bedzie chcial podwazyc wyniki.
Słyszałem na zewnątrz jakieś strzały, myślałem że to ktoś testuje fajerwerki na sylwestra. Jak się okazało były to pękające z nerwów cztery litery pisowców w związku z wyborem Bidena.