Już jest

“Joe Biden został wybrany nowym prezydentem Stanów Zjednoczonych - twierdzą CNN oraz agencja prasowa Associated Press. Biden będzie 46. z kolei prezydentem USA i zastąpi Donalda Trumpa.”

1 polubienie

Wolę Bidena od bideta… :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia

Jeszcze nieoficjalne, ale raczej tak jest. Za to ilu kłamczyńskich się pojawiło teraz w USA! I śledczych w stylu Antosia. Wszyscy widzieli palone głosy na Trumpa, tylko nikt nie wie gdzie je palili. Ale na pewno były spalone. :wink:

5 polubień

Tak myślałem … Rebus z tej okazji ułożony już wczoraj. Ale dopiero w środę się ukaże …
Trump będzie musiał jeszcze kilka dni poczekać :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 polubienia

Niemcy się na pewno będą cieszyć … Rosjanie raczej nie szczególnie zważywszy na to, że to właśnie Trump był największym sympatykiem odwrócenia Rosji na współpracę ze Stanami Zjednoczonymi …

Ale myślę, że Joe Biden też prędzej czy później będzie się z Rosja dogadywał … W końcu nie musiał o tym mówić w kampanii wyborczej … Joe Biden ponoć nie jest też typem mówcy jak Trump czy Obama, ale mam nadzieję, że poprowadzi USA w dobrym kierunku …

Tym co w mojej opinii głównie pokonało Trumpa jest to w jaki sposób radził On sobie z pandemią koronawirusa …

1 polubienie

A co dla Polski będzie lepsze to czas pokaże, a raczej nie pokaże XD… Bo Trump nie będzie miał okazji się popisać XD…

Jedyne, co widziałem w T rum pie dobrego, to rum …

7 polubień

Może to i dobrze, że groził Niemcom bo przynajmniej Niemcy dojrzeli do decyzji o resecie z USA i zwiększeniu wydatków na zbrojenie …

Ale na pewno robił to w nienajprzyjemniejszy sposób …

Generalnie Trump trochę dobrych rzeczy też zrobił, ale nie jest powiedziane, że np Clinton zrobiłaby to gorzej …

1 polubienie

Świat zatoczył koło. Ludzie zaczynają mieć dość oszołomów. Gdyby nasze barany miały nieco oleju we łbie, to może by jakąś lekcję z tego wzięły, ale szanse widzę marne …

6 polubień

Fox News się przyłączyło, to już po Trumpie. Chociaż Rudi Macanko Giuliani sieje teorie spiskowe prawie tak dobre jak Kaczyński z Antosiem.
:slight_smile:

5 polubień

Ale co trzeba przyznać to fakt, że Trump doszedł do władzy później niż PiS i Amerykanie szybciej z nim skończyli … A to nie najlepiej świadczy o nas :confused:

6 polubień

2 polubienia

…a ja ciasto :pie:

.rumowe.
4 polubienia

A ja bym chciala bideta!!! :joy: :joy: :joy:

3 polubienia

elsie, znajoma też chciała, na razie tak próbuje… :grin:

3262e62674e042b4b9fdd48894ef6737

4 polubienia

teoretycznie jest, w praktyce trzeba poczekac do o ile sie nie myle 14 grudnia.
choc na ogol elektorzy sie nie wylamuja z wczesniejszych ustalen.
Trump majatek wyda teraz na adwokatow, bo bedzie chcial podwazyc wyniki.

1 polubienie

Słyszałem na zewnątrz jakieś strzały, myślałem że to ktoś testuje fajerwerki na sylwestra. Jak się okazało były to pękające z nerwów cztery litery pisowców w związku z wyborem Bidena.

6 polubień

7 polubień

A za chwilę w wiadomościach TVP:

6 polubień

sie nie smiej, teraz kurwizja bedzie miala problem z archiwami.

6 polubień