Przykry widok – prezydent najpotężniejszego państwa na świecie w trybie: najebany, agresywny wujek rozpaczliwie uczepił się stołu, by choć o kilka sekund odwlec wyrzucenie z wesela, na którym obłapiał kobiety, szurał do rodziny i usmarował jedzeniem wszystko dokoła. odciągają go, a ten krzyczy, że i tak dawali tu wodę zamiast wódki. obrus zjeżdża na podłogę, brzęk tłuczonych naczyń… “sam wyjdę!”, oświadcza wzburzony. po czym kładzie się na podłodze w korytarzu przy sali. przy drzwiach wyjściowych żąda zwrotu koperty dla młodych (choć dał pustą). histeryczne piski z parkingu, wujek intonuje hymn i przepada we mgle poranka. (od Łukasz Najder FB)
ciekawy jest rozklad preferencji wyborczych

Ciekawy, ale i przewidywalny. Na Trumpa głosuje amerykański Ciemnogród (czyli południowe stany), wiejski Midwest, oraz Pas Rdzy - czyli stany z upadłym przemysłem.
No. Na Bidena głosowały dwie Polski.
U Trumpa Podlasie się wyłamało.
Można powiedzieć, że po tych wyborach, pisowski rząd stracił połowę sojuszników na świecie. Brawo PiS!
Orban to taki sojusznik jak z koziego tylka orkiestra
W razie czego mamy jeszcze sojusznika San Escobar ![]()
Szkoda się denerwować kurwizją …
Jeszcze ktoś śmie twierdzić, że TVPis zwana Kur-wizją kłamie? Szczera prawda. I nawet pisownia imienia oryginalna ![]()
Jakie tvpis takie pereiry…
Zaprawdę powiadam Ci, te “nasze” osły zostaną niedługo same jak palec w d…
Sami to nie
Z komornikiem na karku. Tylko zdaje się żyrant zwany dla niepoznaki suwerenem dlugi spłacać będzie
Czyli koniec z prawicowym populizmem i konfliktami. Czas na lewacki populizm i kontynuację polityki Obamy. Tudzież koncepcji Hilary.
Nie zaczynaj znowu z ta pogarda bo sie rzygac chce.Poza tym rolnicza Montana czy Polnocna Dakota to jest Midwest?
BENIU!!!
![]()
To nie najlepiej świadczy o trumpie, ty antypolaku ty XD
XD … Błagam Cię … PiS i tak naprawdopodobniej przegra już następne wybory … Zresztą PiSiory się zachowują tak jakby o tym wiedziały doskonale i im to już zwisało …
A ja nie lubię Trumpa, ani rumu
Wolę likierek, a Biden go nie ma. ![]()
O Trumpie mozna duzo powiedziec, ale populista to on nie jest.
A czy Demokrraci sa lewakami? USA to dziwny kraj, tam sie chyba trzeba urodzic i wychowac, zeby to zrozumiec do konca.
Albo to lubic.
Mnie tam nigdy nie ciagnelo.
Moze turystycznie?
Zreszta, starych drzew sie nie przesadza…