Już myślałem, że da się wyłączyc z tej całej polityki, ale kuźwa nie da się!

Napisałem koledze @GumowyKrokodyl że stare gęby muszą odejść. Uzupełniam, że wszystkie, bez wyjątku na ugrupowanie.

2 polubienia

Ale ja caly czas to robie!
Tylko chwilowo[mam nadzieje],nic nie znajduje…

2 polubienia

Spoko. Bez nerw, Demokracja w Polsce nieźle już zapuściła korzenie. Nawet 8 lat rządów nie jest w stanie jej zniszczyć.

1 polubienie

Niestety, wcale nie jest tak różowo. Kłamstwa jakie od 4 lat sączą się z ekranów publicznej telewizji zrobiły swoje. Dziś moja mama w autobusie usłysząła od jakiejś fanatyczki, że jest komunistką, bo miała reklamówkę w tęczowych kolorach.

3 polubienia

Oczywiście Nie piszesz na serio :rofl:

Tak,zgadzam sie ale nie to mam na mysli.
W ramach tej demokracji o ktora za bardzo,w porownaniu ze stanem wojennym,nie musimy walczyc,dzieja sie rzeczy z poprzedniej epoki a tego po 89 dotad nie bylo.
W ramach tej demokracji,urzadzili sobie gniazdo ludzie ktorym sluzy ona do niecnych celow.Zawsze byli ale teraz rzadza…
I nikt im nie ma sily podskoczyc.
Dlaczego?
Bo to nie stan wojenny ktory jednoczyl narod przeciwko jasno okreslonemu wrogowi.
Teraz jest ZA DOBRZE aby ruszyc doope sprzed telewizora.Aby ruszyc mozgiem,aby wskrzesic przyzwoitosc…
Piotrowicze utrzymywali sie przy korycie juz za Leppera.I ta tendencja wypiera dzisiaj inne.
I po wyborach,do czego wracam z uporem,1/3 narodu nic to nie obchodzi.A 8 milionom ludzi,to sie podoba.

2 polubienia

Takie przypadki się zdarzają, ale na procesy nie mają wpływu.

Spoko. Cen ten rząd nie utrzyma i stanie się be nawet dla swych wyznawców.

2 polubienia

Tylko kiedy? Za 10 lat? Jeśli teraz oszukują na wyborach, to następne będa tak jak za komuny - na Front Jedności Narodowej. Jedna lista, bez skreśleń.

1 polubienie

Tak się nie stanie. PiS przeminie.

Oszukują? Co za mocne słowa. Mogę się założyć że po przeliczeniu głosów jeszcze raz, wszystko będzie tak jak do tej pory xd
No ale wiadomo… Jeżeli zmieni się zwycięzca to od razu spisek, że falszerstwo :rofl:

Obyśmy tego doczekali @Birbant. Czekam na nekrolog na pierwszej stronie!

2 polubienia

Jestem od Ciebie starszy i wiem, że doczekam.

2 polubienia

Ludzie tak długo nie żyją :slight_smile:

1 polubienie

Doczekamy zmiany z pis na PO lub SLD ? To na prawdę będziemy szczęśliwi… :rofl: Jest po co żyć gdy wierzy się w polska polityke XD

Jakie będą zmiany, tego nie wiemy. Nie liczy się partia, liczą się ludzie.

1 polubienie

I to jest jedyna nadzieja ale ja nie chcialbym przezywac raz jeszcze pierwszej polowy lat 90-tych…Pod tym katem oczywiscie :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Jak PiS porządzi dłużej, to powtórka niewykluczona. Ale nie w takiej intensywności, jednak uwarunkowania są inne.

nie ciesz sie na zapas - JESZCZE mas paszport, ale na jak dlugo?

Nie wolno tak nienawidzić.

1 polubienie