To bardzo dołujące.
A ktoś ma jakieś ALE, gdy piszę że więcej nienawiści jest po stronie opozycji niż pis… Za co zresztą zostałem zlinczowany na starym pytamy gdy napisałem przy smierci(?) Adamowicza że to lewactwo szerzy nienawiść.
Poza tym grozenie śmiercią, publicznie, osobie publicznej…
Opozycja też chce przeliczac głosy… Brawo. Więc cały temat “złego pis” falszujacego wybory sami zakończyli … żal
To tylko mozna podsumowac jednym slowem, ale system nie przyjmie!
Juz mi przeszlo! Jak sie wnerwie to nie sposob mnie opanowac!
Gestniejace chmury zwiastuja burze. Moze tak to zintepretowac???
Bingola jeszcze nic nie napisał dziś. Może byli u niego o 6 rano?
Dzis ide zrobic zdjecia paszportowe…
To spiesz się bo 13 grudnia wprowadzają stan wojenny
Teraz prawodawstwo przewiduje stan wyjatkowy.
A gdyby to nie bylo tragiczne to nawet moznaby sie posmiac
Śmieje się z paranoji niektórych użytkowników🤣
No wiesz, mialam to zrobic wczesnij, ale z chodzeniem slabo. A Jula bedzie chciala zybam zobaczyla wnusia… PS Szkoda, ze ne ma kategorii “Piaskownica”…
Czy ty niektórych nie obrażasz? Pamiętam, że bardzo narzekałeś, iż ciebie obrażano. Rozumiem, tobie wolno innych obrażać, ale od ciebie wara. Prawdę mówiąc, to na tym forum, póki co, paranoików nie ma.
Jedno jest pewne.
Jeżeli partia na swoich sztandarach ma napisane PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ, zapisane to jest w dokumentach rejestracyjnych, widać na każdym plakacie wyborczym, na banerach na spotkaniach wyborczych i innych propagandowych, i gdziekolwiek się tylko jej działacze pojawią, to nie jest możliwe, aby w takiej partii prawo i sprawiedliwość nie były tymi najważniejszymi drogowskazami ich działania.
Wiem że tak myśli około 45% polskiego społeczeństwa, przynajmniej tego aktywnego wyborczo. No bo jak może być inaczej.
I nikt ich nie przekona że białe jest białe a czarne - czarne.
Mowie Ci: piaskownica…
CZERWONE!!!
Ja nikogo nie obrażam. A mnie tak. To prawda. W sumie może kogoś obrażę odpowiadając na obrażanie… Ale to że mnie się tu obraża to sprawa oczywista i chyba o tym wiesz xd na szczęście pewna Chamska parka już stąd wyleciała i od razu cisza i spokój no może przesadziłem z tym spokojem…
Nazwanie kogoś paranoikiem i chamską parką obrażaniem nie jest? A ja do tej pory myślałem, że jest. Dzięki za uświadomienie.
No to jeżeli teraz nagle takie coś liczymy jako obrażanie to ok. W sumie prawda. Tylko w takim razie to ja niekiedy jestem obrażany w co drugim komentarzu… Więc was i tak nie przebije… Mogę napisać tak jak ty to stwierdzenie faktu a nie obrażanie XD po drugie nikogo nie nazwałem paranoikiem tylko stwierdzam fakty po ty co czytam i nie chodziło mi głównie o to pytanie… Jeżeli pewien diabeł pisze swoje wizję to nie wiem czy to beka czy paranoja
To co pisze @Devil jest bardzo łatwe do zrozumienia. Niczyją winą jest, że nie łapiesz najprostszych aluzji i sarkazmu.