Kącik Dobrych Wiadomości 2

Niedawno gratulowałem rządowi ostatecznego rozprawienia się z pedofilią w kościele katolickim i w ogóle. Niewiarygodny sukces w krótkim okresie czasu od filmu Sekielskiego. Do dziś ostatecznie rozprawiono się z całą pedofilią, do tego stopnia że dziś taki temat już nie istnieje w naszym kraju.

Wydawało się, że ciężko to będzie przebić… a tu nagle: Hurra! Odebraliśmy wrak tupolewa od Rosjan. Sprawa została ostatecznie rozwiązana a komisja przedstawiła wnioski. Wszystkie teorie uznano za prawdziwe na równych prawach. Warto było czekać te lata na tak rzeczowe wyjaśnienia. Podobnie jak z pedofilią, temat smoleński przestał istnieć bo został ostatecznie rozwiązany… Do tego stopnia, że mówić już nie ma o czym.
Z tego miejsca pragnę pogratulować panu Antoniemu Macierewiczowi, który swoim uporem, wiedzą oraz ciężką pracą, rozwikłał ten spisek wrogich sił. Jeszcze raz tryumfowała prawda. Brawo PiS, brawo Prezydent, brawo Antoni, brawo Eksperci którzy nie dali sobie oczu zamydlić jakimiś tam prawami fizycznymi z grawitacją włącznie.

Cieszycie się, że prawda w końcu ujrzała światło dzienne?

4 polubienia

Co do pedofilii to, to chyba temat opozycji był no i rzeczywiście przestał dla nich istnieć(pedofilia w kościele)…
A co do smoleńska to tak krótko chciałem odnośnie tych praw fizycznych… Ze to aktualna wersja jest wbrew tym prawa ale to szczegóły xd

1 polubienie

Pięknie napisałeś… i samą prawdę. Dobrze spotkać tak bystrego młodego człowieka. Tyle się złych rzeczy mówi na młodzież… na szczęście młodzież taka jak ty, to prawdziwa przyszłość tego narodu.
I dokładnie tak jak piszesz: Nie będą nam prawa fizyczne mówić jak lata samolot i kiedy spada.

8 polubień

Dobra dobra nie chce mi się pisać na temat smolenska :rofl: i tak nie rozumiem o co ci chodzi w tym pytaniu…

1 polubienie

Mariusz w swoim żywiole :stuck_out_tongue: masz w tym mistrza , i nic więcej nie napiszę .

1 polubienie

I lepiej nie pisz, bo z tego, co do tej pory napisałeś jasno wynika, że zupełnie nie znasz tematu.

2 polubienia

Akurat temat smolenska z całą pewnością znam go sto razy lepiej niż ty.

1 polubienie

Tak, oczywiście. YT prawdę ci powie.

2 polubienia

@GumowyKrokodyl jak Cię lubię , lepiej edytuj swoje komentarze :wink:

2 polubienia

Nie daj się sprowokować. Ten @birbant to postreżymowy i lewacki wichrzyciel.W TVP by nie kłamali przecież.

6 polubień

Boże znowu zaczynasz z tym YT… Ciężko żeby było o tym w tv… Nie tylko YT tylko internet… Ale najłatwiej kpić i szydzic xd

1 polubienie

Ale nie rozumiem. “w tvp by nie kłamali” a co ma do tego tvp

1 polubienie

Po co? Lepiej ty edytuj…

2 polubienia

No tak, ty masz dostęp do najtajniejszych służb, tak tajnych, że nie wiem co.
Albo widziałeś katastrofę.
A tak, naprawdę, to skąd ty możesz to wiedzieć? Tylko z netu.

4 polubienia

Ma misję. Jedyne, nasze, polskie media. A ten @birbant to za granicą siedzi i żre za cudze euro. Ty go lepiej nie słuchaj. Oni są nąstawieni żeby rozbić tę naszą jedność narodową.

5 polubień

Ale ja nie oglądam tvp. Nie wiem co tam mówią może też akurat gadają o zamachu bo muszą

1 polubienie

To choć radyjka naszego słuchaj… tylko w nim nadzieja na prawdę.

1 polubienie

Ciichoo! Już mnie służby rozpracowują. Spadam na wyspy Bergamuty.

2 polubienia

W dupie mam te polskie media. Opieram się na faktach a nie na propagandzie… :rofl:

1 polubienie

Dokładnie… fakty najważniejsze! A jak im fizyka przeczy… to tym gorzej dla fizyki.

3 polubienia