Opierasz się na faktach? Buahahahaha!!!
Nic nie poradzę że propaganda mówi to samo. To dokładnie tak jak z oceną ludI którzy mówią że to zamach. Kiedyś tu też pisali ze ludzie krzyczeli że to zamach pół godziny po katastrofie. A czy to moja wina ze jacyś fanatycy mówili że to wina Tuska i Putina a nie znali faktów? Zbieg okoliczności xd
Jeżeli historycy opierają się na faktach jak w przypadku smoleńska to widać właśnie ze pewnie wszystko jest tam do góry nogami w rzeczywiści (było)…
może ci się wydawać to dziwne, ale my tu w Polsce fakty cenimy najbardziej. To nie wyspy Bergamuty gdzie przechodzą bujdy o kotach w butach. To jest Polska i tu fakty najważniejsze!
Co do tego mają historycy? Znają się na lotnictwie?
Historycy się na niczym nie znają… bo to wykształciuchy. Prezesa słuchać nie chcą…
Ale gumniany się zna.
Nie. Chodzi mi o to ze cala historia może być całkiem inna niż się pisze. A historycy opierają się tylko na faktach… Więc ciężko żeby w przypadku smoleńska było inaczej.
Przewodnia siła narodu. Elita kraju… a nawet samo JĄDRO elity. To musi się znać.
Znaczy na oficjalna wersja a nie fakty sorry…
W robieniu historii całkiem innej, niż była, to PiS jest w tym specjalisą i szaragowy poseł.
@anon86894402 nim skoczycie sobie do gardeł , ustalcie fakty , na których faktach kto się opiera
Dokładnie. Łżą łżeelity…
Dla tego po co się kłócić. Znowu nie ja wyskoczyłem. Jest więcej niż pewne że to zamach. NIE WEDŁUG oficjalnych teorii… Nie przeszkadza mi że ktoś wierzy w katastrofę… Ale ktoś kto nie wierzy w zamach też mógłby się powstrzymać…
Następna popleczniczka skompromitowanego i oderwanego od koryta @birbant… użytecznego narzędzia nomenklatury komunistycznej i ubeckich sługusów.
Ewunia, tu nikt sobie do gardełek nie skacze. Raczej mamy sympatyczną polemiczkę.
Oni zrobią wszystko żeby skłócić naród i odciągnąć go od patriotyzmu… a potem rzucic na pastwę LGBT. Pamiętaj żeby chodzić zadem do ściany… bo oni wszędzie są.
@anon86894402, @birbant , ja Was cholery znam ( za to bardzo lubię ) odpuśćcie , nasz młodszy kolega nie wie co czyni
Scenariusz jak z dobrego filmu. Na końcu wszystko przejrza na oczy… Chciałbym was widzieć gdy fakty tvn powiedzą że to zamach
Ja tam wolałby się z tobą na piwie widzieć, młody, a nie jakieś tefałeny.