Kącik Dobrych Wiadomości 2

Opierasz się na faktach? Buahahahaha!!! :smile:

1 polubienie

Nic nie poradzę że propaganda mówi to samo. To dokładnie tak jak z oceną ludI którzy mówią że to zamach. Kiedyś tu też pisali ze ludzie krzyczeli że to zamach pół godziny po katastrofie. A czy to moja wina ze jacyś fanatycy mówili że to wina Tuska i Putina a nie znali faktów? Zbieg okoliczności xd

1 polubienie

Jeżeli historycy opierają się na faktach jak w przypadku smoleńska to widać właśnie ze pewnie wszystko jest tam do góry nogami w rzeczywiści (było)…

1 polubienie

może ci się wydawać to dziwne, ale my tu w Polsce fakty cenimy najbardziej. To nie wyspy Bergamuty gdzie przechodzą bujdy o kotach w butach. To jest Polska i tu fakty najważniejsze!

4 polubienia

Co do tego mają historycy? Znają się na lotnictwie?

4 polubienia

Historycy się na niczym nie znają… bo to wykształciuchy. Prezesa słuchać nie chcą…

5 polubień

Ale gumniany się zna.

2 polubienia

Nie. Chodzi mi o to ze cala historia może być całkiem inna niż się pisze. A historycy opierają się tylko na faktach… Więc ciężko żeby w przypadku smoleńska było inaczej.

1 polubienie

Przewodnia siła narodu. Elita kraju… a nawet samo JĄDRO elity. To musi się znać.

1 polubienie

Znaczy na oficjalna wersja a nie fakty sorry…

1 polubienie

W robieniu historii całkiem innej, niż była, to PiS jest w tym specjalisą i szaragowy poseł.

2 polubienia

@anon86894402 nim skoczycie sobie do gardeł , ustalcie fakty , na których faktach kto się opiera :stuck_out_tongue_winking_eye:

200px-Fakt

2 polubienia

Dokładnie. Łżą łżeelity…

1 polubienie

Dla tego po co się kłócić. Znowu nie ja wyskoczyłem. Jest więcej niż pewne że to zamach. NIE WEDŁUG oficjalnych teorii… Nie przeszkadza mi że ktoś wierzy w katastrofę… Ale ktoś kto nie wierzy w zamach też mógłby się powstrzymać…

1 polubienie

Następna popleczniczka skompromitowanego i oderwanego od koryta @birbant… użytecznego narzędzia nomenklatury komunistycznej i ubeckich sługusów.

2 polubienia

Ewunia, tu nikt sobie do gardełek nie skacze. Raczej mamy sympatyczną polemiczkę. :blush:

3 polubienia

Oni zrobią wszystko żeby skłócić naród i odciągnąć go od patriotyzmu… a potem rzucic na pastwę LGBT. Pamiętaj żeby chodzić zadem do ściany… bo oni wszędzie są.

3 polubienia

@anon86894402, @birbant , ja Was cholery znam ( za to bardzo lubię ) odpuśćcie , nasz młodszy kolega nie wie co czyni :wink:

2 polubienia

Scenariusz jak z dobrego filmu. Na końcu wszystko przejrza na oczy… Chciałbym was widzieć gdy fakty tvn powiedzą że to zamach :rofl:

1 polubienie

Ja tam wolałby się z tobą na piwie widzieć, młody, a nie jakieś tefałeny. :blush:

1 polubienie