Kącik Dobrych Wiadomości 2

I przejrzą na oczy niedowiarki… a prezes uprzedzał.

2 polubienia

Nie byłem przygotowany na raka odpowiedź :rofl:

3 polubienia

Kto wie? Może kiedyś? Lubię ludzi z Pytamy.

2 polubienia

Tylko uważaj. Wcześniej wrogowie rozpijali patriotów… że o lgbt tylko przypomnę.

1 polubienie

Mnie nikt nie razpijał, wypraszam se. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Moje zdanie na temat smolenska nie ma nic wspólnego z moim Patriotyzmem czy z polityką, że lubię pis. Nawet jakbym był murzynem w Kongo to też uważał bym że to zamacvh :rofl:

1 polubienie

@GumowyKrokodyl cokolwiek , ktokolwiek powie będzie git.
Czytałeś co @anon86894402 napisał w temacie pytania ? Ze wskazaniem na ten fragment …

2 polubienia

Ale to Mk sobie wymyślił żeby robić do tego beke… Nikt nie odebrał wraku… Pisałem że nie rozumiem o co chodzi mu w tym pytaniu… PO co to pisal. :rofl:

1 polubienie

Niezła beka!

1 polubienie

Mk nie robi sobie beki. mk zwraca uwagę że prawie 10 lat nas ktoś mamił teoriami… a teraz nawet nie udaje że coś bada.

1 polubienie

Ty wiesz, ja wiem, ale inni wiedzą lepiej.

1 polubienie

Bada. Na 10 rocznicę będę wybuchowe informacje… Musisz poczekać :rofl:
A mógłbyś mi napisac(jeżeli jesteś w temacie) co musiala by przedstawić taka komisja żeby udowodnic tobie że to zamach? Co by musiała pokazać jeżeli so tej pory w nikim z was nie spowodowała nawet delikatnych wątpliwości? Już takimi poważnymi faktami.

1 polubienie

Co? Pokazać zdjecie Tuska z bronią itp? :rofl: Bo ktoś kto WIE że to katastrofa jak wy… Nie zimieni już zdania według mnie. Bo niektórzy nigdy nie przyjmą do wiadomosci że takie mak i polskie komisje mogły celowo robić nieprawdę.
Zresztą dla mnie ten wynik tej komisji nie ma znaczenia. Zresztą dla każdego kto wie że to zamach nie ma to znaczenia… Są ludzie na górze którzy to wiedza ale komisja to taka polityczna gra tylko. Kaczyński wie jak było przecież… I wie że to nie katastrofa… Może nawet zamach pisu ale nie katastrofa :rofl:

2 polubienia

I na odwrót.
Daj se już spokój tym.

2 polubienia

Ok. Rozpocząłes to i kończysz xd

2 polubienia

Fajnie sobie tu śmieszkujecie… Czytałem raport końcowy komisji smoleńskiej (tej z prawdziwymi specjalistami) i w nim są zawarte prawdziwe przyczyny tej katastrofy. Trzeba być idiotą lub nakręconym politykierem, żeby przeciwstawiać dowody nieudolnym teoriom spiskowym. W tej katastrofie wszystko zostało wyjaśnione, oprócz udziału bliźniaków w zmuszeniu pilotów do lądowania za wszelką cenę.

2 polubienia

Fizyka, drzewa, grawitacja… to mają być dowody?

1 polubienie

Naprawdę martwi mnie to, że więcej ludzi wierzy w horoskopy niż w fizykę :zipper_mouth_face:

2 polubienia

Jesli chodzi o mnie, to dawno takiego ubawu nie mialam! :joy:

3 polubienia

Faktycznie,swietnie poprowadzone!

3 polubienia