Kącik fanów rocka i metalu \m/

Szczęściarz.Ja nigdy hałdy nie widziałem z bliska.Musiałem się szlajać w różnych dziwnych miejscach ale miło było nawet bez nich.

1 polubienie

Tak przy okazji…Obejrzyj sobie"Koniec wakacji".Film S.Jedryki z 1976 roku.Jest dostępny na cda.pl
Masz tam hałdy w całej okazałości.A i opowiedziana historia, poza tym co się wiązało z kopalniami, bardzo mi była bliska…Niemal dokładnie to przeżyłem.
We wczesnej młodości bywałem w Chorzowie co roku, czasem nawet na miesiąc…Hałdy ale także bagniska miedzy Chorzowem Batorym z Katowicami…Chleb powszedni :wink: :innocent:

1 polubienie

Trochę surowego gotyku. Idzie zima.

Dobry band. Moje nowe odkrycie.

1 polubienie
2 polubienia

Wpadla mi w rece plyta Def Leppard"Adrenalize"…Kiedys lubilem "High And Dry"i myslalem ze i ta mi sie spodoba…Niestety…Heavy aluminiowy bzdet…

Tłumaczka BBC. Język migowy:

1 polubienie

Ooo…Zapomniałem trochę…
Mam już to"opanowane" i jest to jak zwykle,bardzo dobra płyta.
Niemniej bardzo współczesna.A Stonesi powinni troche więcej GRAĆ a nie tylko brzmieć.Brak solówek czy jakichkolwiek zaskoczeń rekompensują świetne kompozycje i ogólne wrażenie że dzisiaj dwie gitary weteranów i niezmiennie ten sam głos Micka to ostateczny trademark Stonesów.Tym bardziej że nie wiadomo czy cokolwiek jeszcze nastąpi…