Kącik fanów rocka i metalu \m/

"To jacyś Słowacy.Ladnie brzmią "
Czy Ty mówisz o Behemoth???

Ale gdzie tam:))))
Powyzej jest klip grupy The Gang.

1 polubienie

No wlasnie sie zdziwilam😂

1 polubienie

Kapela polska.
Poziom bardzo zadowalający:

Bardzo się podobają takie połączenia

1 polubienie

Jest moc :slight_smile:

Behemoth nie jest klasycznym metalowym zespołem.
Cieszę się, że zostali docenieni… ale dla mnie to jest “folklor”, takie obrzeża metalu, coś jak Disco Polo dla fanów Italo Disco :money_mouth_face:

Obserwuję od pewnego czasu dokonania tej kapeli:

Przez ostatnich kilka lat nieźle się rozwinęli i bardzo lubię ich muzykę pomimo pewnego przesunięcia w kierunku trendów narzucanych przez komercyjne wytwórnie.

1 polubienie

Lecimy

Lądujemy
Krokodyl ląduje xd

Nie znasz się na muzyce.

Znam się. Ale tak… Nie wiem od czego zacząć… Po pierwsze może to obrazasz osoby które lubią co innego niż ty a sam w dodatku obrazasz muzykę którą lubią inni…

A po drugie właśnie miałem ci napisać że też lubisz taka “słaba” muzykę jak to co podałeś? W sumie Rock to taki mocniejszy Pop. To metalu w większości nie da się słuchać…

Jednak sie nie znasz.

2 polubienia

Znam się. Jeżeli lubisz taka muzykę jak ostatnia co podałeś to ja też taka lubię… Takie smety na radio złote przeboje… Fajne… Ale metal to dla oszolomow którzy lubię zhrzypienie bez sensu :rofl:

Jesteś człowiekiem bez gustu. Lubisz jakiś konkretny gatunek? Jaki?

Co tam tyle piszesz? Proste pytanie ci zadałem.

Człowiek bez gustu? Z gustem to taki słabszy człowiek, bo jeżeli mając gust, trzyma się tylko jednego a inne się obraża to nie chce go mieć…

Nie mogę ci powiedzieć jaki lubię konkretny gatunek, nie zdecydował bym się aby podejmować tak poważna decyzję, aby tak uogolnic piosenki jaki słyszalnem w życiu i posegregowac je do danego gatunku… Nie moge ci powiedzieć czy bardziej wolę disco polo pop czy rock :rofl: bo w sumie piszac już wcześniej tobie że nie lubię rocka, pisałem o takim całkowicie zrytym guwnie, a w sumie to czego nie można podciągnąć pod Rock…
Piosenka która podałeś dziś w innym pytaniu z +18 jest ok, da się ja słuchać ale jest nudna i monotonna. Taki utwór na jeden raz… A znam mnóstwo jakichś gunwianych piosenek disco polo które mogę powtarzać non stop, ale rock też taki mam oczywiście…

Podaj przykład dobrej muzy.

Ale dobrej w jakim sensie?

Takiej która robie się podoba i nie jest nudna.