Kaczyński nie żyje!

Aż wierzyć się nie chce. New York Times nawet o tym pisze:

1 polubienie

Nie rób ludziom nie potrzebnie nadziei…

4 polubienia

Coor…Od zawsze wprawial mnie w stan konsternacji,Twoj humor…

4 polubienia

Krewny naszego małego rycerza?

2 polubienia

Potrafisz generować kliknięcia :joy:

1 polubienie

Wszyscy Polacy to jedna rodzina :grin:
Nawet Ted Kaczyński I Richard Kukliński (bo o Ryszardzie niewielu tu słyszało) :grin:

1 polubienie

Eeee, a juz myslalam? I mysliwym.
zostalam
Teo#
unabomber?

1 polubienie

Iga wygrała

2 polubienia

Dla mnie by to było nieszczęście. Przecież pamiętam, co było po Katastrofie Smoleńskiej.

1 polubienie

Widziałem, nawet wcześniej dzisiaj wstałem w celu oglądania :grin:

2 polubienia

Napisałem podobny post na starym pytamy gdy umarl Bogusław Kaczyński.

3 polubienia

Popularne nazwisko

1 polubienie

Można rzec, iż było on niezwykle rozrywkowem człowiekiem o wybuchowem charakterze…

2 polubienia

I rozrywki dostarczal z dostawa do domu.

2 polubienia

A właśnie przed wczoraj całą historię jego przypadku słuchałem na YT. W końcu nasz ziomal, tylko całe życie w Stanach. Gdyby nie jego chroniczne wycofanie się ze społeczeństwa, to miałby murowanego Nobla z matematyki. A tak zjadły go utopie anty technologiczne tego świata. No i przypadkowe jego odkrycie, przez swojego brata…, który rozpoznał go w jego wydrukowanym manifeście.

A tytuł jednego polskiego podcastera również był dosyć dwuznaczny, gdyż było coś o złym Kaczyńskim…

Ja wam mówię, nasz Kaczor przeżyje wszystkie wojny i dopiero jak nowy świat się ustabilizuje, to sobie pójdzie…

1 polubienie

Jedyny taki przypadek w historii, jak go złapali w jego leśnym szałasie, to na zdjęciach wyglądał całkiem dziko…, a później ze zdjęć z więzienia, charakter jego oblicza był całkiem cywilizowany…

1 polubienie

Nie jrszcze nie trafił na emigrację wracajaca do kraju o kaczce domowego chowu ?Wystraszone i zeby przezyc straszy

1 polubienie

Cywilizowany czlowiek w szałasie? A czym jest to forum?
Morderstwo z premedytacją? Czasem trzeba dac sobie hasło klatka stop😺

1 polubienie

Po prostu zadbali o niego w więzieniiu. To, że terrorysta i zabójca ludzi, to nawet nie trzeba było wspominać tego…

1 polubienie

Gościu pisał pamiętnik ze swojej działalności życiowej, i po przeczytaniu go można naprawdę się przerazić jego przemyśleń.

1 polubienie