Kamień w wodę

Od miesięcy nic nie wiadomo. Co mogło stać się z tą kobietą?

Jak zwykle “postepowanie w toku” .
Jwsli nie zabezpieczono sladow od razu, to teraz czekac, komu nerwy puszczą.

2 polubienia

Kobieta znika w biały dzień. Nikt nic nie widział, nie słyszał. Sprawa głośna na całą Polskę.

Ale ja naprzawde nie zyje w informacyjnej próżni.
Wielu ludzi znika w bialy dzień.
Tylko mnie zastanawi slamazarnosc policji. Bo jak jest to osoba o stalych zwyczajach, do tego skonfliktowana rodzinnie? To się rusza z tylkiem, poki trop świeży.
Ale tak naprawdę to co ci biedni wiejscy policjanci mogą?
Tam , a opierajac się tyko na doiesienich prasowych, mozna domniemywac, że była współpracą kilku osób.
Kwestia jak pisalam - komus w koncu nerwy puszcza.

1 polubienie

Albo będzie druga Iwona Wieczorek…:frowning:

Albo kolejna rodzina Bogdańskich - to juz ponad 20 lat jak cała rodzina zniknęła bez śladu.

2 polubienia

Tu jest tylko jedna osoba. I długów nie narobiła.
A zniknąć w szerokim świecie nietrudno, tylko, ze faktycznie można po drodze trafic na hieny.

1 polubienie

Coraz więcej mamy zaginięć bez rozwiązania.
Czy to służby coraz gorsze czy przestępstwa coraz lepsze?

1 polubienie

Ludzi coraz więcej…

1 polubienie

A policji wciąż nie tyle, ile trzeba…

1 polubienie

Ilosc nie swiadczy o jakości.
Poznanscy sa milosnikami kebabów?

2 polubienia

Miałam kiedyś kolegę policjanta. Mówił mi, że co zrobią sobie przerwę na lunch, ktoś cyknie im fotkę, żeby było, że policja nic nie robi, tylko żre. :rofl:

1 polubienie

Ja mam troche znajomych w tych kręgach. Akurat tu o nie jedzenie chodz, a ogolnie podejscie do wykonywanej pracy…

1 polubienie

Ja znam takie miejsce, gdzie fotki cykają za rozpuszczone wlosy i jedzenie kanapki na oczach klientów - to jest dopiero terror :thinking: A tej pani pewnie mężuś pomógl pożegnać się z życiem…

1 polubienie

Nie mozna tego wykluczyć. Tylko za pozno zaczeli pewnie traktowac to powaznie i udowodnic trudno?
Ta wiocha Poradz malutka, niecale 30 domów, w okolcy jak wynika z mapy satelitarnej wiekszych lasow, bagien czy zbiormnikow wodnych nie ma.
Moze jakas stara studnia?

1 polubienie