Kiedy nagle

musisz pójść w zastępstwo[? :face_with_diagonal_mouth: :roll_eyes:]
a na horyzoncie masz ostatnie piwo,stracony dzień następny i inne drobiazgi które muszą poczekać?

To wtedy,CO ROBISZ???

Pobudka o 4.15

Wstrzymaj się z mordem, chociaż wiem, co czujesz. Jedyne pocieszenie, że i tak nie lubisz spać. blush

1 polubienie

Nastawiam budzik. Vis mayor…

1 polubienie

Fakt,nie znoszę marnotrawstwa.
Ale co innego wybór a co innego,wyrok…

1 polubienie

Nastawiłem…
I patrze jak na nożownika w cieniu :roll_eyes:

2 polubienia

Nastawił i myśli, czy jak zaśnie to czy nie szkoda mu będzie wstawać…może wcale nie zasypiać wiec? :thinking:

1 polubienie

Rozumiem ten bol, latwiej sie o 4 spac polozyc niz wstac…

2 polubienia

Też.

1 polubienie

Zdecydowanie.
Ostatni raz się zgodziłem!

2 polubienia

Zlecam zastępstwo zastępcy, bo nie ma ludzi niezastąpionych.

1 polubienie

Nie jest fajne takie zastępstwo, ale… kiedyś być może będziesz potrzebował, by zastąpiono Ciebie…

1 polubienie

Bardzo lubię i szanuje obecna ekipę z która współpracuje i dlatego nie odmawiam.
Niemniej pierwsza dzienna zmiana, po trzech latach…
W głowie się chwilami kręci…

1 polubienie

Wytrzymasz. Jesteśmy wszyscy silniejsi niż się nam wydaje. Życie składa się czasem z wielu różnych niedogodności, ale i tak jest fajne. Za dodatkową pracą albo Ci zapłacą, albo oddadzą wolne godziny. Nie będzie tak źle. :wink:

2 polubienia

Nie no…Za darmo to ja wróciłem do radia, kilka razy do roku.
Tutaj normalnie płacą i to całkiem nieźle.
A cóż to za poranny optymizm w Ciebie wstąpił? :innocent:
Tak,zycie jest fajne!
A niedogodności są chyba po to aby po ich upływie,poczuć smak wyswobodzenia :smiley:
Jeszcze 7 godzin…

3 polubienia

Bo udało mi się kupić na rynku takie malutkie, bardzo słodkie i bardzo twarde jabłuszka, które uwielbiam (a nie zawsze ta pani od jabłuszek jest) i poza tym “:zdobyłam” malinowe masło do ciała, mimo, że firma je produkująca wycofała się z dostaw do Europy. Dwie zdobycze w jeden dzień, to jest coś! :grin:
… teraz jestem w trakcie rozwiązywania zagadek bingoli, a to też radocha :wink:

3 polubienia

A onym malinowym masłem to co się smaruje? :laughing:

2 polubienia

Myślisz, że firma produkująca jakiś produkt dobrowolnie rezygnuje z rynku zbytu :thinking: Najprawdopodobniej jakość, technologia i użyte komponenty nie spełniały wymogów i Unia nie dopuściła tego produktu na europejski rynek.
Skoro jesteśmy w pytaniu o zamiennikach, to może warto byłoby pomyśleć o jakimś zamienniku spełniającym standardy.

2 polubienia

Tak. Ma boski zapach i nie ma potrzeby pryskać się perfumami i natychmiast się wchłania (nienawidzę mieć kremowego “filmu” na ciele).

1 polubienie

Dostałam pod choinkę zamiennik. Firma 4 szpaki. Niby podobny, ale brakuje mi tego zapachu do szczęścia. :joy:

1 polubienie

Wonne pozytywy przysłoniły negatywy.