musisz pójść w zastępstwo[?
]
a na horyzoncie masz ostatnie piwo,stracony dzień następny i inne drobiazgi które muszą poczekać?
To wtedy,CO ROBISZ???
Pobudka o 4.15
musisz pójść w zastępstwo[?
]
a na horyzoncie masz ostatnie piwo,stracony dzień następny i inne drobiazgi które muszą poczekać?
To wtedy,CO ROBISZ???
Pobudka o 4.15
Wstrzymaj się z mordem, chociaż wiem, co czujesz. Jedyne pocieszenie, że i tak nie lubisz spać.
Nastawiam budzik. Vis mayor…
Fakt,nie znoszę marnotrawstwa.
Ale co innego wybór a co innego,wyrok…
Nastawiłem…
I patrze jak na nożownika w cieniu
Nastawił i myśli, czy jak zaśnie to czy nie szkoda mu będzie wstawać…może wcale nie zasypiać wiec?
Rozumiem ten bol, latwiej sie o 4 spac polozyc niz wstac…
Też.
Zdecydowanie.
Ostatni raz się zgodziłem!
Zlecam zastępstwo zastępcy, bo nie ma ludzi niezastąpionych.
Nie jest fajne takie zastępstwo, ale… kiedyś być może będziesz potrzebował, by zastąpiono Ciebie…
Bardzo lubię i szanuje obecna ekipę z która współpracuje i dlatego nie odmawiam.
Niemniej pierwsza dzienna zmiana, po trzech latach…
W głowie się chwilami kręci…
Wytrzymasz. Jesteśmy wszyscy silniejsi niż się nam wydaje. Życie składa się czasem z wielu różnych niedogodności, ale i tak jest fajne. Za dodatkową pracą albo Ci zapłacą, albo oddadzą wolne godziny. Nie będzie tak źle.
Nie no…Za darmo to ja wróciłem do radia, kilka razy do roku.
Tutaj normalnie płacą i to całkiem nieźle.
A cóż to za poranny optymizm w Ciebie wstąpił?
Tak,zycie jest fajne!
A niedogodności są chyba po to aby po ich upływie,poczuć smak wyswobodzenia
Jeszcze 7 godzin…
Bo udało mi się kupić na rynku takie malutkie, bardzo słodkie i bardzo twarde jabłuszka, które uwielbiam (a nie zawsze ta pani od jabłuszek jest) i poza tym “:zdobyłam” malinowe masło do ciała, mimo, że firma je produkująca wycofała się z dostaw do Europy. Dwie zdobycze w jeden dzień, to jest coś!
… teraz jestem w trakcie rozwiązywania zagadek bingoli, a to też radocha
A onym malinowym masłem to co się smaruje?
Myślisz, że firma produkująca jakiś produkt dobrowolnie rezygnuje z rynku zbytu Najprawdopodobniej jakość, technologia i użyte komponenty nie spełniały wymogów i Unia nie dopuściła tego produktu na europejski rynek.
Skoro jesteśmy w pytaniu o zamiennikach, to może warto byłoby pomyśleć o jakimś zamienniku spełniającym standardy.
Tak. Ma boski zapach i nie ma potrzeby pryskać się perfumami i natychmiast się wchłania (nienawidzę mieć kremowego “filmu” na ciele).
Dostałam pod choinkę zamiennik. Firma 4 szpaki. Niby podobny, ale brakuje mi tego zapachu do szczęścia.
Wonne pozytywy przysłoniły negatywy.