Bo na mnie ten gosć:
Czytałem o nim właśnie wczoraj i odnośnie wrażenia mam tak samo jak Ty.
To po prostu niewiarygodne! I do wszystkich nieudacznikow (lacznie ze mna): jak sie chce to sie moze!
Moja córka w nowej szkole.
Turecka reżyserka,Demiz Gamze Erguven.
Polska reprezentantka w short tracku,Natalia Maliszewska.
Polskie szpadzistki.
Nieustannie,Robert Lewandowski.
Wstępnie,Władysław Kosiniak-Kamysz…
Pfff…
Ten stracil rece w wypadku, ale znalam ludzi, ktorzy rak nie mial nigdy, urodzili sie z niedorozwojem. Jeden przepieknie malowal.uzywajac stop, inny wtedy doktorat z prawa robil, a w Hiszpanii tak jak ten opisany,.Brazylijczyk duza restauracje prowadzil, autem jezdzil, ale jednak potrzebowal asysty do wielu czynnosci - w ogole rak nie mial, nawet kikutow.
Czlowiek to twarde stworzenie.
Jak juz przy Kosiniaku? Czemu Walesa sie go tak czepia? Pomijam, ze on od dluzszego czasu bredzi jak nawiedzony, ale to akurat nie nowość.
Podziwiam takich ludzi, dla przykładu podam też tego pana:
Ziomek co miał 5 promili i jechał na rowerze. Prosto. Respect.
Coś kupiłem.
Moim zdaniem towar g… wart. Marnej jakości.
Poinformowałem o tym sprzedającego. Iż nie jest wart swojej ceny.
I bez żadnego słowa uprzedzenia dostałem zwrot pieniędzy. Całej kwoty.
Bez procedury reklamacji. Bez zwrotu towaru.
No to zrobiło na mnie wrażenie…
Najważniejsze to mieć cos do powiedzenia. Choćby od tyłu.
Dokładnie.
Zauwazylem i tego tez nie rozumiem bo pismaki nie wiedzą a piszą…
Ostatnio moja siostra, która jest jakimś małym geniuszem
Jeden z moich nauczycieli z liceum, kiedy okazało się nagle, że mogę teraz uczyć się z zeszytu z liceum i mam w nim sporą część porządnie zrobionej notatki z czegoś, co wydawało mi się nie do sensownego przebrnięcia. W liceum wkurzały mnie te treści jako bezużyteczne. Teraz nagle wow, nie muszę się przedzierać przez cegłę napisaną jak po chińsku, bo mam z niej prawie pełną, dobrą notatkę sprzed roku.
No i ja sama na sobie, o ile coś takiego się liczy
Pewien przedszkolak lat 5 gdy potrafil w glowie policzyc 100-28. Okazalo sie ze potrafi też mnożyć i dzielic w pamięci. Taki talent.
A nie byl autykiem???
Wcale mnie by to nie zdziwiło. Albo innym psycholem.
Nie. Zupelnie normalne towarzyskie dziecko
To rzeczywiscie jakis CUD!!!
Niekoniecznie. W koncu czym sie to rozni od dzieci uzdolnionych muzycznie czy plastycznie? Ze cyferki nie cos innego?