Kiedy ostatnio parsknęliście ze śmiechu?

Czytałem jakiś artykuł o nowościach sierpniowych. Trafiłem na opis kolumbijskiego serialu “Zemsta Anny” . Ale śmiechem parsknąłem dopiero po przeczytaniu imienia bohaterki serialu w języku producenta… :rofl: :rofl: :rofl: KLIK
A Wy kiedy ostatnio parsknęliście ze śmiechu?

2 polubienia

Ależ to piękne imię, TEZ się ucieszyłam! :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Dziś
https://m.youtube.com/watch?v=nfxV1CSmtuk

3 polubienia

:joy:

1 polubienie

Ja ostatnio parsknąłem ze śmiechu jak mnie zwalniali z roboty

2 polubienia

akurat politycznie to mi do smiechu nie jest
ale rozesmialam sie dzis rano jak Terrence Hills uczyl gry w trzy karty bywalcow kasyna

2 polubienia

Powodów do parskania jakoś ostatnio nie znajduję. Ponadto parskanie to potencjalne intensywniejsze rozprzestrzenianie covidów więc się powstrzymuję. image

5 polubień

Dzisiaj.
Na jednej z grup była dyskusja o wysyłaniu zdjęć nieznajomym w necie,a to najśmieszniejsza odpowiedź:
nternetowy naganiacz😂kup filet z kurczaka, przykryj w połowie ręcznikiem papierowym i mu wyślij 😉niech go fantazja poniesie 😜
/chodziło o zrobienie zdjęcia filetowi/

3 polubienia

No i jak na zawołanie.
Premier z jakimś drugim znakomitym przedstawicielem władzy wizytowali Śląsk. Ów drugi ze swadą opowiada jaką to trasą kolejową rząd ma zamiar się zająć. Mówił o trasie: Katowice-Tarnowskie Dziury- Zawiercie. Na uwagę że jednak nie Dziury, zareagował zdziwieniem. Widać jak dobrze się w Warszawie do tej wizyty przygotował.
Bardzo zdrowo sobie parsknąłem śmiechem starając się nie rozsiewać za wiele covidów.
Nazwiska nie przytaczam bo na pewno nie jest tego godne.
Nie wątpię że @Devil nie poczuje się urażony tą inteligentną wypowiedzią.

5 polubień

Wszystko wiem. Jestem zażenowany.
Mateusz już 4 raz był w moich TG. Następnym razem oberwie jajem w okulary.

1 polubienie

Od jaj to on ma takich z parasolami. Więc żeby jednak efekt był niech to będą takie jaja sprzed kwartału.
I kciuki będę trzymał. image

4 polubienia

A te Tarnowskie to -Góry-tak? :rofl:
No tam to mnie nie było
-może faktycznie to “dziura”? :innocent:
/szanowni mieszkańcy tej miejscowości WYBACZCIE…/

1 polubienie

Już mi Cię żal jak to @Devil przeczyta. To piękne miasto z tradycjami, ba, z historią i zabytkami.

3 polubienia

Już MAM SIĘ BAĆ?
Devilem mnie straszysz?
Od dziecka mnie diabłami straszono…wiara czasem bywa niebezpieczna… :innocent:

2 polubienia

https://dobrewiadomosci.net.pl/33458-chcesz-dowiedziec-sie-czegos-o-sobie-wybierz-wejscie-przez-ktore-balbys-sie-przejsc/

1 polubienie

Dowiedziałem sie o sobie że jestem człowiekiem życzliwym, niezależnie od okoliczności i zagrożenia, gotowym narazić się osobom trzecim (albo drugim) poprzez wyświadczenie osobom drugim (albo trzecim) przysługi. image

1 polubienie

Po co się bać, wystarczy poczekać co przyszłość przyniesie. image

2 polubienia

z netem lepiej nie zaczynac

1 polubienie

Proszę pana.
Teraz to ja wiem coś więcej od tego co mi w dzieciństwie wpajano.
Mam status “wiecznego studenta” ,a zatem zawsze będę miała jakieś deficyty
i muszę się z tym pogodzić.

2 polubienia

“Wieczny studencie” (a może studentko?), myśl Twoja krąży po różnych orbitach. Te poruszone akurat są mi nieznane i nieosiągalne, więc do polemiki nie mam podstaw. Ale pogodzenie się z tym co jest, nie jest złą postawą.

2 polubienia