A na belce obok logo “PYTAMY” też miałbyś trudności?
Nie programuję. Ale udostępniam uprzednio zaprogramowane i dostosowuję do potrzeb.
@harmonik, ja jestem systemowcem, nie programistą. W moim zawodzie dbamy o to, żeby wszystko chodziło, robimy upgrade (podnosimy wersje) itp.
Na forum korzystamy z gotowego oprogramowania i dostosowujemy je do potrzeb (np. nakładamy głupie czapeczki)
. Nawet Google stwierdziło, że się do programowania nie nadajemy i zablokowało nam konto, zabraniając tym samym możliwość wstawiania reklam Google.
Co mogę, to robię, w wolnych chwilach. Np. ostatnio dla tych, co pracują na komputerze, nie na telefonie, dołożyłem opcję wylistowania pytań bez żadnej odpowiedzi (To taka auto-reklama, żeby inni użytkownicy skorzystali i może odpowiedzieli
). A tak na marginesie, dużo tam Twoich pytań
.
I tak Cię wszyscy doceniamy za Twoje zasługi i dobre chęci.
A ja sobie wyobrażam, iż zdecydowanie mógłbym być doradcą rządzących i rządzonych.
Oj,wiele razy…
Spodobala mi sie Elisabeth Banks.Piekna i sympatyczna aktorka…No to czytam…Aktywistka tego i tamtego ![]()
A kiedys,gdy nikt jej nie znal,odkrylem Courtney Cox i nie bylo ani slowa o manifach i aktywistkach…Dzisiaj juz tak sie nie da?
Pare dni temu,zakladalem ze Kobayashi juz raczej nie zaskoczy…No ale w skokach nie ma mądrych i w tym sezonie chyba nie bedzie ![]()
Nie znosze boys bandow…Ale corka podsunela mi kolejnego soliste z One Direction…Harry Styles…No i…świetna plyta! A to juz drugi taki numer po debiucie Niala Horana i to powinno mnie czegoś nauczyć ![]()
Moją ambicja po zeszlorocznych cierpieniach,bylo nie przeziebiac sie do konca roku…Zabrakło 2 tygodni ![]()