Bo ja przed chwilą. Jak zobaczyłem zdjęcie tej dziewczynki wyglądającej od urodzenia na wiecznie wcoorwioną, to pomyślałem, że to Greta Thunberg 15 lat temu. A to kto inny, może też przyszła najmądrzejsza aktywistka
![]()
Bardzo fajna dziewczynka. Moja druga podobnie na twarzy miała, gdy kto obcy na nią spojrzał. Z aktywiskami jakiemkowiek córka ma nic wspólnego nie ma.
A może to dziecko wyraża swój stosunek do aktywistek? ![]()
Ja mi by dali taki kokon i ustrojstwo na głowę też bym się wkurzył.
A pomyliłem się przed chwilą otwierając nie te piwo co chciałem.
Z tem piwem, makabra. Wiem coś o tem.
Kilka dni temu
Wprowadzila sie nowa sasiadka
Milutka, slodziutka, usmiechnieta
A okazalo sie ze to wredna jedza ![]()
Pozory mylą ![]()
Dlatego nie ocenia się po okładce😎
Tylko, że to zawsze pierwszy odruch, naturalny…
Ja za to narobilam sobie problemów w pracy… kosztowne pomyłki. ![]()
Moja corka tez tak wyglada od urodzenia. Nie wiem nawet czy nie bardziej wkur$$$na ![]()
Moim zdaniem podobne, łatwo się pomylić… ![]()

Ale wkurw.
Ale co sie dziwicie. Wielcy jej nie słuchają. Tylko się dymi i dymi.
Ona potarfi sie śmiać:
Ojej xd
Uroczo.
Pomyliłem się dawno temu.Wywiązała się dyskusja gdzie dziewczyna ma pardon łechtaczkę?
Z przodu ciała czy z tyłu?On lekarz twierdził ,że z przodu a ja ze smutkiem stwierdziłem-widzisz mogłeś mi o tym wcześniej powiedzieć.Nie nie będę Was epatował moją niewiedzą. ![]()
O…tu całkiem.miła buzia
To moglo się skończyć przejezyczeniem ![]()
Smiechem bym tego nie nazwala, ale jakby to nakarmic, napoic, zaprowadzic do ortodonty i uczesac?
@Szczery_do_BULU, jeśli potrafisz wstawić gdzieś na stronie małą choinkę z prezentami pod nią, lub/i małego Mikołaja na sankach z workiem prezentów, to przecież nie będzie to pstrokacizną, lecz jakimś przypomnieniem o nadchodzących Świętach, nawet jak nie są one specjalnie mądre.
Taka niepodobna… do siebie.
Na chwilę obecną mogę tylko przystrajać głowy. Chcesz mikołaja z prezentami i choinkę nad awatarem, na głowie??
![]()
Nie, dziękuję.