Kiedy ostatnio się pomyliliście?

Bo ja przed chwilą. Jak zobaczyłem zdjęcie tej dziewczynki wyglądającej od urodzenia na wiecznie wcoorwioną, to pomyślałem, że to Greta Thunberg 15 lat temu. A to kto inny, może też przyszła najmądrzejsza aktywistka :rofl: :rofl: :rofl:

4 polubienia

Bardzo fajna dziewczynka. Moja druga podobnie na twarzy miała, gdy kto obcy na nią spojrzał. Z aktywiskami jakiemkowiek córka ma nic wspólnego nie ma.

2 polubienia

A może to dziecko wyraża swój stosunek do aktywistek? :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Ja mi by dali taki kokon i ustrojstwo na głowę też bym się wkurzył.
A pomyliłem się przed chwilą otwierając nie te piwo co chciałem.

4 polubienia

Z tem piwem, makabra. Wiem coś o tem.

2 polubienia

Kilka dni temu
Wprowadzila sie nowa sasiadka
Milutka, slodziutka, usmiechnieta
A okazalo sie ze to wredna jedza :worried:
Pozory mylą :confounded:

1 polubienie

Dlatego nie ocenia się po okładce😎
Tylko, że to zawsze pierwszy odruch, naturalny…

Ja za to narobilam sobie problemów w pracy… kosztowne pomyłki. :woman_shrugging:

2 polubienia

Moja corka tez tak wyglada od urodzenia. Nie wiem nawet czy nie bardziej wkur$$$na :grin:

1 polubienie

Moim zdaniem podobne, łatwo się pomylić… :slight_smile:
gt2.PNG
gt3

Ale wkurw.
Ale co sie dziwicie. Wielcy jej nie słuchają. Tylko się dymi i dymi.
Ona potarfi sie śmiać:

1 polubienie

Ojej xd

Uroczo.

1 polubienie

Pomyliłem się dawno temu.Wywiązała się dyskusja gdzie dziewczyna ma pardon łechtaczkę?
Z przodu ciała czy z tyłu?On lekarz twierdził ,że z przodu a ja ze smutkiem stwierdziłem-widzisz mogłeś mi o tym wcześniej powiedzieć.Nie nie będę Was epatował moją niewiedzą. :tired_face:

1 polubienie

O…tu całkiem.miła buzia

To moglo się skończyć przejezyczeniem :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Smiechem bym tego nie nazwala, ale jakby to nakarmic, napoic, zaprowadzic do ortodonty i uczesac?

1 polubienie

@Szczery_do_BULU, jeśli potrafisz wstawić gdzieś na stronie małą choinkę z prezentami pod nią, lub/i małego Mikołaja na sankach z workiem prezentów, to przecież nie będzie to pstrokacizną, lecz jakimś przypomnieniem o nadchodzących Świętach, nawet jak nie są one specjalnie mądre.

Taka niepodobna… do siebie.

2 polubienia

Na chwilę obecną mogę tylko przystrajać głowy. Chcesz mikołaja z prezentami i choinkę nad awatarem, na głowie?? :rofl: :rofl: :rofl:

2 polubienia

Nie, dziękuję.