Kiedy widzisz biale włosy na swych rękach

Hahaha… To Ty o tym nie myśl, tylko wskakuj pod prysznic, żebyś nie wyglądał tak, jakbyś mieszkał na śmietniku :grin:

1 polubienie

Dopiero zaczynam dziś szlifować pokój… Kurde remontu się mnie zachciało tfu.

2 polubienia

Nie marudź. Upału nie ma, mrozu też. Pogoda idealna. Odpocznij odrobinkę przy komputerze i wracaj do harówki. Kiedyś się skończy i wtedy zobaczysz, jak ładnie to wygląda. :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Pada i wilgotno jest dziś jak diabli.

1 polubienie

Ogrzewaniem da się wysuszyć. Masz jakieś? Ręcznie szlifujesz czy szlifierką?

Ogrzewaniem tak ale lepiej cyrkulacja powietrza. Szlifierka z odsysaniem pyłu… Tak na prawdę i tak pyli jak diabli. Od rana już małego kota z gładzi musiałem wyjmować… Małe to i głupiutkie.

2 polubienia

To masz i tak dobrze. Ja szlifowałam ręcznie (taka kratka metalowa na takim trzymadle. Narobiłam się jak głupia ale warto było. Szlifierką nie wychodziło mi tak równiuteńko jak ręcznie. Nie mam takiej wprawy.

1 polubienie

Specjalnie przy robieniu kuchni kupiłem specjalną szlifierkę dzięki której nie muszę na drabinę wchodzić. Ale fakt wymaga wprawy i troszkę siły.

1 polubienie

Widzisz - dla mnie takie zajęcie to nie praca tylko relaks. Lubię ale niewiele, najwyżej jakieś jedno pomieszczenie - inne innym razem. Nie robię więc niczego, przy czym jakaś siła jest potrzebna. Bawię się i podziwiam rezultaty. No i oczywiście nadymam się z dumy jak żaba nad stawem :upside_down_face:

1 polubienie

Kuchnię przeżyłem to i pokój dam radę.

1 polubienie

Nagle pomyślałem ze o Szczecin chodzi :rofl:

Kocham to od dziecinstwa…A ten zespoł niczego innego na powaznie nie nagrał.
I moja pierwsza Kasia tez miala zielone oczy…Tyle ze upierała sie przy krótkich włosach…

1 polubienie

Że co??? :innocent:Henna?
Co to takiego?

1 polubienie

Ale kobiety to mają inaczej.Nie dosyć ze jesteś mlodsza…
Chyba za bardzo zawracam gitare ostatnio…Przepraszam…
Tyle mysli na łbie to chyba nie mialem nigdy wcześniej… :thinking:

1 polubienie

Mam czarne włosy

Widac zjawisko ogolnoswiatowe :smiley_cat:

E tam,mi nie przeszkadza to zawracanie gitary :slight_smile:
Dodam że moja mama ma 72 lata i ani jednego siwego włosa :slight_smile:

1 polubienie

:rofl:przyznaję ,że to dosyć kontrowersyjny pomysł,ale możesz spróbować…

henna to taka ziolowa farba - proszek do rozrobienia z goraca woda (nie tylko do wlosow, bo robi sie tez nia zmywalne tatuaze), zalezy od rodzaju mozesz uzyskac na siwych wlosach od blond poprzez odmiany rudego po czarny.

Nic . Jestem blondynką😋