Hahaha… To Ty o tym nie myśl, tylko wskakuj pod prysznic, żebyś nie wyglądał tak, jakbyś mieszkał na śmietniku
Dopiero zaczynam dziś szlifować pokój… Kurde remontu się mnie zachciało tfu.
Nie marudź. Upału nie ma, mrozu też. Pogoda idealna. Odpocznij odrobinkę przy komputerze i wracaj do harówki. Kiedyś się skończy i wtedy zobaczysz, jak ładnie to wygląda.
Pada i wilgotno jest dziś jak diabli.
Ogrzewaniem da się wysuszyć. Masz jakieś? Ręcznie szlifujesz czy szlifierką?
Ogrzewaniem tak ale lepiej cyrkulacja powietrza. Szlifierka z odsysaniem pyłu… Tak na prawdę i tak pyli jak diabli. Od rana już małego kota z gładzi musiałem wyjmować… Małe to i głupiutkie.
To masz i tak dobrze. Ja szlifowałam ręcznie (taka kratka metalowa na takim trzymadle. Narobiłam się jak głupia ale warto było. Szlifierką nie wychodziło mi tak równiuteńko jak ręcznie. Nie mam takiej wprawy.
Specjalnie przy robieniu kuchni kupiłem specjalną szlifierkę dzięki której nie muszę na drabinę wchodzić. Ale fakt wymaga wprawy i troszkę siły.
Widzisz - dla mnie takie zajęcie to nie praca tylko relaks. Lubię ale niewiele, najwyżej jakieś jedno pomieszczenie - inne innym razem. Nie robię więc niczego, przy czym jakaś siła jest potrzebna. Bawię się i podziwiam rezultaty. No i oczywiście nadymam się z dumy jak żaba nad stawem
Kuchnię przeżyłem to i pokój dam radę.
Nagle pomyślałem ze o Szczecin chodzi
Kocham to od dziecinstwa…A ten zespoł niczego innego na powaznie nie nagrał.
I moja pierwsza Kasia tez miala zielone oczy…Tyle ze upierała sie przy krótkich włosach…
Że co??? Henna?
Co to takiego?
Ale kobiety to mają inaczej.Nie dosyć ze jesteś mlodsza…
Chyba za bardzo zawracam gitare ostatnio…Przepraszam…
Tyle mysli na łbie to chyba nie mialem nigdy wcześniej…
Mam czarne włosy
Widac zjawisko ogolnoswiatowe
E tam,mi nie przeszkadza to zawracanie gitary
Dodam że moja mama ma 72 lata i ani jednego siwego włosa
przyznaję ,że to dosyć kontrowersyjny pomysł,ale możesz spróbować…
henna to taka ziolowa farba - proszek do rozrobienia z goraca woda (nie tylko do wlosow, bo robi sie tez nia zmywalne tatuaze), zalezy od rodzaju mozesz uzyskac na siwych wlosach od blond poprzez odmiany rudego po czarny.
Nic . Jestem blondynką😋