Ja mam jasne wlosy na rekach a w dodatku jestem naturalnie jakis blady wiec nie widze wlosow
Białe?
Niedawno, przed urlopem miałem taka sytuację:
(Nie będę opowiadał szczegółów, ale sytuacja prawdziwa na bank)
Przyszła do mnie kobieta z nieco podobnym problemem. Początek był podobny, kobieta zauważyła coś białego podobnego do włosów.
Jednak nie było to u niej a u jej dziecka
Nie na rękach a na innej części ciała
Nie były to włosy a robaki
Częsta sprawa u dzieciaków. Dziecko dostało odpowiedni lek, powtórka za 2 tyg. + badania standardowe.
Fuuuj.
Nie przed obiadem…
Nic nie poradzę, że przed obiadem przyszła … Powiedz teraz takiej:
– Ależ proszę pani, niech pani z takimi sprawami przyjdzie do mnie po obiedzie
Wtedy przynajmniej jest czym rzygać
@okonek wykończę się ze śmiechu przez Ciebie
Ja juz mam biale wlosy ale na glowie… pora umierac xd
To mi przypomina jak stanąlem jakies 2 lata temu,w kolejce do kasy w biedronce…I nagle coś sie zaczeło ruszać na głowie dziewczyny przede mną…
Biorąc pod uwage ze wzrok mam coraz słabszy…Szybko sie wycofałem z onej kolejki
Na rękach? Nie mam.
Na głowie farbuje, ale póki co jest ich niewiele.
Ja godzę się ze swoim wiekiem, po prostu żyję. Widzę zmarszczki, widzę że ciało się zmienia, nie jest tak elastyczne ale nie wmawiam sobie że wyglądam jak 20stka czy 30stka bo tak nie jest. Wiem jak wyglądałam w tym wieku i jak wyglądało moje cialo. Ludzie dają mi mniej, nawet 10 lat ale to nie ma znaczenia, wiem że mam dorosłe córki i mogę być babcia i bardzo mało czasu już mi zostało. I to czasem mnie smuci bo wielu rzeczy już nie zdążę zrobić. Jednak moje zachowanie, sposób myślenia nie jest ograniczone moim wiekiem. Najważniejsze jest tylko zdrowie.