Kierowca i dziewczyna

Oj gorszy podobno paracetamol na serce.

Bezdomny za kawę powie wszystko czego oczekujesz.

2 polubienia

Pamiętaj, że gazety publikują to, co się sprzeda/kliknie. Historie bywają ubarwiane, koloryzowane. To między innymi doprowadziło do fali hejtu na profilu tej dziewczyny. Bo 19latka z dwójką małych dzieci, po imprezie, na ulicy w sobote rano = patologia. Jak łatwo bez żadnych konsekwencji rzucić w kogoś gównem, z którego w internecie robi się kula śnieżna.

3 polubienia

@Pyzaponczoszanka Tak. Mam tego świadomość.

1 polubienie

Tak. Też była sytuacja z autobusem lat kilka temu gdzie opisano ze autobus z pasów zgarnął faceta. Tyle że pasów w tym miejscu nie było. Ale było medialnie.

2 polubienia

To działa w 2 strony. Środki psychotropowe i środki nasenne to mogła być melisa

1 polubienie

nastepny co sie matki czepia, dobra przykuj ja do kaloryfera, bo dzieci…
to ze miala dziecko majac 17 lat to chyba jej ze spoleczenstwa nie eliminuje - takie sytuacje sie zdarzaja, kedys bywaly prawie norma, chyba, ze przyzwoitki, matka i ciotki pilnowaly. a zamazpojscie w wieku 18 lat? sprawa oczywista, bo po 22 roku zycia to juz stara panna.
mam znajomych i to niejednych, ktorzy sie pobrali wlasnie w wieku 18 lat, niektorzy znali sie z przyslowiowej piaskownicy, dzieci roznie - niektorzy nie czekali na slub, ale ogolnie? wiekszosc z nich okazala sie byc trwalszymi zwiazkami niz te zawierane pozniej.
a i dzieciaki mialy mlodych rodzicow a nie zrzedzacych zgredow.

2 polubienia

A pamiętasz sytuację sprzed 4 lat chyba z ronda fordońskiego gdzie tir wjechał w taxi? Taaaa tylko że tam żona mojego przyjaciela zginęła i nie tir wjechał w taxi a taxi wbiło się pod naczepę. Wina była tira ale ładniej wyglądało że tir wjechał a nie ze “tylko” wymusił.

1 polubienie

no niewatpliwie melise testy ma opioidy wykryja…
@anon18020312, po wielu lekach to jakbys pol litra wypil i poszedl do odpowiedzialnej pracy na 8 godzin.
a kodeks drogowy swoj paragrafik na te okolicznosc ma, zwlaszcza, ze dotyczy to kierowcy zawodowego.

2 polubienia

Pamiętam ten wypadek, bo sama jestem kierowcą taksówki w Bydgoszczy i wielokrotnie klienci kpili, że będąc na rondzie, gdzie mam pierwszeństwo zjazdu z ronda, zwalniam i przepuszczam rozpedzony pojazd wjeżdzający na rondo. Za każdym razem wtedy pytam śmiejących się klientów, czy 2 metry pod ziemią będą dociekać swojej racji?
Tyle, że ja, to ja. Jedyne czego się boję w tym zawodzie, to że nie wrócę rano do domu żywa, bo mnie coś rozjedzie.
Wracając do tematu…
Nie ważne kto miał rację i co tam robił. Ważne jest to, że młoda dzieqczyna nie żyje. Osierociła dwoje dzieci. To tragedia dla jej rodziny. Tragedia również dla kierowcy. Nie ma co oceniać, tylko wyciągać wnioski.

3 polubienia

jakby babcia miala wąsy?
byl w ogole ktos w tym autobusie oprocz kierowcy?

2 polubienia

Ale na fordońskim zginęła kobieta z 1 dzieckiem… Ja zawsze się śmieję jak ktoś mi mówi o pierwszeństwie. A szczególnie z tramwajem.

2 polubienia

A o tym delikatnie nie piszą.

10 minut temu byłam w miejscu tego wypadku i wiecie co? Grupa wyrostków kłóciła się z jakimś dziadkiem. I padł tekst z ich strony " Jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu co rozjebalo tą dziewczyne. Może chuxxa wepchniemy pod autobus. Hahahaha"

Wszystko opada przy tak tępej młodzieży…Ci ludzie się niedługo rozmnażą…

3 polubienia

Atrakcja miejska.
Podobno po sieci krąży drastyczne zdjęcie zwłok ofiary.

1 polubienie

To problem. Tam policja powinna być.

@Vilemo A Ty z jakiej okazji w tamtym miejscu?

nie podobno a krazylo.
ludzie to gorzej niz hieny…

1 polubienie

takie zdjęcia nie wiadomo jak wypływają.

Mieszkam w okolicach.

1 polubienie