Oj gorszy podobno paracetamol na serce.
Bezdomny za kawę powie wszystko czego oczekujesz.
Pamiętaj, że gazety publikują to, co się sprzeda/kliknie. Historie bywają ubarwiane, koloryzowane. To między innymi doprowadziło do fali hejtu na profilu tej dziewczyny. Bo 19latka z dwójką małych dzieci, po imprezie, na ulicy w sobote rano = patologia. Jak łatwo bez żadnych konsekwencji rzucić w kogoś gównem, z którego w internecie robi się kula śnieżna.
@Pyzaponczoszanka Tak. Mam tego świadomość.
Tak. Też była sytuacja z autobusem lat kilka temu gdzie opisano ze autobus z pasów zgarnął faceta. Tyle że pasów w tym miejscu nie było. Ale było medialnie.
To działa w 2 strony. Środki psychotropowe i środki nasenne to mogła być melisa
nastepny co sie matki czepia, dobra przykuj ja do kaloryfera, bo dzieci…
to ze miala dziecko majac 17 lat to chyba jej ze spoleczenstwa nie eliminuje - takie sytuacje sie zdarzaja, kedys bywaly prawie norma, chyba, ze przyzwoitki, matka i ciotki pilnowaly. a zamazpojscie w wieku 18 lat? sprawa oczywista, bo po 22 roku zycia to juz stara panna.
mam znajomych i to niejednych, ktorzy sie pobrali wlasnie w wieku 18 lat, niektorzy znali sie z przyslowiowej piaskownicy, dzieci roznie - niektorzy nie czekali na slub, ale ogolnie? wiekszosc z nich okazala sie byc trwalszymi zwiazkami niz te zawierane pozniej.
a i dzieciaki mialy mlodych rodzicow a nie zrzedzacych zgredow.
A pamiętasz sytuację sprzed 4 lat chyba z ronda fordońskiego gdzie tir wjechał w taxi? Taaaa tylko że tam żona mojego przyjaciela zginęła i nie tir wjechał w taxi a taxi wbiło się pod naczepę. Wina była tira ale ładniej wyglądało że tir wjechał a nie ze “tylko” wymusił.
no niewatpliwie melise testy ma opioidy wykryja…
@anon18020312, po wielu lekach to jakbys pol litra wypil i poszedl do odpowiedzialnej pracy na 8 godzin.
a kodeks drogowy swoj paragrafik na te okolicznosc ma, zwlaszcza, ze dotyczy to kierowcy zawodowego.
Pamiętam ten wypadek, bo sama jestem kierowcą taksówki w Bydgoszczy i wielokrotnie klienci kpili, że będąc na rondzie, gdzie mam pierwszeństwo zjazdu z ronda, zwalniam i przepuszczam rozpedzony pojazd wjeżdzający na rondo. Za każdym razem wtedy pytam śmiejących się klientów, czy 2 metry pod ziemią będą dociekać swojej racji?
Tyle, że ja, to ja. Jedyne czego się boję w tym zawodzie, to że nie wrócę rano do domu żywa, bo mnie coś rozjedzie.
Wracając do tematu…
Nie ważne kto miał rację i co tam robił. Ważne jest to, że młoda dzieqczyna nie żyje. Osierociła dwoje dzieci. To tragedia dla jej rodziny. Tragedia również dla kierowcy. Nie ma co oceniać, tylko wyciągać wnioski.
jakby babcia miala wąsy?
byl w ogole ktos w tym autobusie oprocz kierowcy?
Ale na fordońskim zginęła kobieta z 1 dzieckiem… Ja zawsze się śmieję jak ktoś mi mówi o pierwszeństwie. A szczególnie z tramwajem.
A o tym delikatnie nie piszą.
10 minut temu byłam w miejscu tego wypadku i wiecie co? Grupa wyrostków kłóciła się z jakimś dziadkiem. I padł tekst z ich strony " Jesteśmy dokładnie w tym samym miejscu co rozjebalo tą dziewczyne. Może chuxxa wepchniemy pod autobus. Hahahaha"
Wszystko opada przy tak tępej młodzieży…Ci ludzie się niedługo rozmnażą…
Atrakcja miejska.
Podobno po sieci krąży drastyczne zdjęcie zwłok ofiary.
To problem. Tam policja powinna być.
@Vilemo A Ty z jakiej okazji w tamtym miejscu?
nie podobno a krazylo.
ludzie to gorzej niz hieny…
takie zdjęcia nie wiadomo jak wypływają.
Mieszkam w okolicach.