Pewnie pół na pół, ale tak się pewnie nie da…
Wiekszosc jest pol na pol. Zalezy od pory dnia i nocy…
Raczej uległa ale i konkretna. Mająca swoje zdanie. W łóżku może bywać dominatorką.
Faceci lubią? gdy od razu kobieta pokaże cały wachlarz swoich możliwości seksualnych? i już nie traktują poważnie takiej?
Facet sam woli odsłaniać
W tym temacie bym nie generalizował, bo co człowiek, to inaczej. Jedni faceci lubią być dominowani, inni nie.
No i życie, to życie a łóżko, to łóżko. To są czasami dwie różne sprawy. Można być sunią lub dominą w łóżku a w życiu normalną partnerką.
Jest fajny wywiad na YT “7 metrów pod ziemią” z panią, która jest zawodową dominą. Pani opowiadała, że często ma klientów szefów i prezesów, na co dzień macho i twardych zarządców, którzy do niej przychodzą odreagować.
Nie widzę siebie zdominowanego w seksie. Nie da rady. Na prośbę koleżanek, co poniektórych były próby, nie wychodziły. Nie nadaję się na kochanka uniwersalnego.
Birbant - to widać, słychać i czuć
Z tym, że gdybyś był panem, to też nie byłbyś zbyt srogi.
Oglądałam, ale nie mogłam się pozbyć wrażenia, że prowadzący się tej pani, nie wiem? bał, wstydził. Zadawał pytania z lekka głupie, moim zdaniem. (Zapamiętałam pytanie “czy jesteś sadystką?” jako wybitnie, przepraszam, infantylne, zważywszy na to, do kogo zadane)
Masz rację. Z dominacją jest tak, że umiem ją udawać bez czerpania dodatkowych bodźców.
I pod tym względem potrafiłem dać satysfakcję partnerce.
@vera223 Nie zauważyłam nic niezwykłego. Oglądam większość odcinków i chłopak ma taki styl… Poza tym chciał temat przybliżyć odbiorcom i chyba chodziło mu trochę o konwencję, czy to prawdziwa przemoc czy takie trochę odgrywanie ról… Może go jednak osniesmielała trochę, kto go tam wie😃
Też oglądam większość, ale tylko w dwóch widziałam coś nienaturalnego w jego zachowaniu, w tym i jeszcze w odcinku z byłym handlarzem używanymi autami, rozmawiał normalnie, ale miał tak przerażoną minę, jakby dzień wcześniej kupił używane auto po “okazyjnej cenie”, po którym “Niemiec płakał, jak sprzedawał”.
https://www.femdomartists.com/femdom-art/Femdom-Humiliation-Foot-Worship-Art-1.jpg
Tak niektórzy panowie lubią.
@waranzkomodo panie tego typu często koloryzują, a nawet konfabulują. Ale prawdą jest, że wielu facetów uwielbia uległość w seksie. ale już nie całą prawdą to, że ulegają temu ci twardziele. Raczej nie.
Byłem kiedyś przez kilka miesięcy wykidajłą w burdelu ze specjalnymi życzeniami i z praktyki wiem coś o tym.
Tu sprawdza się bardziej, dupa w życiu, uległość w seksie. I jeszcze jedna ciekawostka, z którą się spotkałem. Ci dupowaci potrafią być niezłymi, realnymi, wrednymi sadystami w realnym pożyciu w stosunku do swych partnerek.
Jest tyle odcieni i niuansów w tego rodzaju zabawach, że życia nie wystarczyłoby, żeby to wszystko poznać
Odrobina dominacji nie jest zła, ale najlepiej na zmianę u obojga partnerów
@vera223 Spostrzegawcza jesteś. Nie wychwyciłam tego. Ten odcinek o używanych autach to jeden z lepszych
Bdsm