Kobita będzie miała przechlapane?

Jak sie rozpada to masz włókna wlażące między zęby. Brejowate takie sie robi.
Z mrożonej tylko trzeba właśnie pilnować, żeby do tego nie doszło.
@joko tak na moje kubeczki smakowe to wolowina z przypraw oprocz cebuli, czosnku i chili “lubi” listek laurowy i ziele angielskie.

2 polubienia

Ja robię gulasz z karkówki, z piersi nie robiłem. Mięso natarte przyprawami podsmażam, potem gotuję i jest miękkie

1 polubienie

Ja też z karkówki. Z piersi rzadko z przyprawami chińskimi ( i wtedy obowiązkowo dodatkiem jest ryż). Wolę zresztą mięsa pieczone od smażono - duszonych, ale czasem chce się odrobinkę odmiany :wink: Piersi najbardziej pieczone lubię. Pycha!

1 polubienie

Ja też lubię, ale, broń Boże, nie pieczone. :stuck_out_tongue_winking_eye: :innocent:

3 polubienia

Nie pieczone? A jakie? :thinking:

Nie smażone i nie gotowane. Nie duszone, z wyjątkiem duszenia przeze mnie. :stuck_out_tongue:

2 polubienia

No to już wiem jakie. Takie, co się z nich serce wyrwało i za wojskiem poleciało? :wink:

3 polubienia

Ryż, makaron może być w nadmiarze, kasze jadłem ale u siebie sam to ciężki temat, bo nie robiłem - czekam na głód. :crazy_face:

1 polubienie

pewnie de l’eau czyli z wody :wink: podkoszulek opcjonalnie… :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

O podkoszulku nic nie pisał, więc pewnie woli takie bez podkoszulka. :thinking:

1 polubienie

Wybory mokrego podkoszulka wygrał ten:

pobrane

1 polubienie

Ale my tu o biuście kurczaka bez podkoszulka :wink:

1 polubienie

ja mam maseczke do kompletu :slight_smile:

Spurek doktor nauk prawnych z partii zielonych, wykorzystana przez prezesa do ustawy 5 dla zwierząt / fermy hodowlanne, futra, ubuj + rytualny, poprzednio walczyła z kornikami i poległa, jest maskotką w PiS przeżucana z rąk do rąk. Jej koledzy nie traktują jej poważnie, podobnie jak stowarzyszenie dietetyków i medyków. Foch że zmarnowała swoje 5 minut. Długo długo to się nie stanie, wbrew oczekiwaniom. Szkoda kobiety

Z glodu nie umrze

1 polubienie

Juz Ty sie o nią nie martw.
Wystarczy ze wyjedzie i przetłumaczy te swoje kazania na angielski i…Towarzyszka Greta małoletnia ze Szwecji pójdzie w odstawkę.
Oni troche jak w kościołach…Potrzebują świętych na gwałt!

2 polubienia

Korników mamy dostatek, leśny dziadek nie zdążył zjeść wszystkich

Jak by była hm pielęgniarką to może ! bym się zainteresował, a tak to niech se żyje w swym urojonym świecie