Jak sie rozpada to masz włókna wlażące między zęby. Brejowate takie sie robi.
Z mrożonej tylko trzeba właśnie pilnować, żeby do tego nie doszło.
@joko tak na moje kubeczki smakowe to wolowina z przypraw oprocz cebuli, czosnku i chili “lubi” listek laurowy i ziele angielskie.
Ja robię gulasz z karkówki, z piersi nie robiłem. Mięso natarte przyprawami podsmażam, potem gotuję i jest miękkie
Ja też z karkówki. Z piersi rzadko z przyprawami chińskimi ( i wtedy obowiązkowo dodatkiem jest ryż). Wolę zresztą mięsa pieczone od smażono - duszonych, ale czasem chce się odrobinkę odmiany
Piersi najbardziej pieczone lubię. Pycha!
Ja też lubię, ale, broń Boże, nie pieczone.
![]()
Nie pieczone? A jakie? ![]()
Nie smażone i nie gotowane. Nie duszone, z wyjątkiem duszenia przeze mnie. ![]()
No to już wiem jakie. Takie, co się z nich serce wyrwało i za wojskiem poleciało? ![]()
Ryż, makaron może być w nadmiarze, kasze jadłem ale u siebie sam to ciężki temat, bo nie robiłem - czekam na głód. ![]()
pewnie de l’eau czyli z wody
podkoszulek opcjonalnie… ![]()
O podkoszulku nic nie pisał, więc pewnie woli takie bez podkoszulka. ![]()
Wybory mokrego podkoszulka wygrał ten:

Ale my tu o biuście kurczaka bez podkoszulka ![]()
Spurek doktor nauk prawnych z partii zielonych, wykorzystana przez prezesa do ustawy 5 dla zwierząt / fermy hodowlanne, futra, ubuj + rytualny, poprzednio walczyła z kornikami i poległa, jest maskotką w PiS przeżucana z rąk do rąk. Jej koledzy nie traktują jej poważnie, podobnie jak stowarzyszenie dietetyków i medyków. Foch że zmarnowała swoje 5 minut. Długo długo to się nie stanie, wbrew oczekiwaniom. Szkoda kobiety
Z glodu nie umrze
Juz Ty sie o nią nie martw.
Wystarczy ze wyjedzie i przetłumaczy te swoje kazania na angielski i…Towarzyszka Greta małoletnia ze Szwecji pójdzie w odstawkę.
Oni troche jak w kościołach…Potrzebują świętych na gwałt!
Korników mamy dostatek, leśny dziadek nie zdążył zjeść wszystkich
Jak by była hm pielęgniarką to może ! bym się zainteresował, a tak to niech se żyje w swym urojonym świecie