Kobita będzie miała przechlapane?

Dobra, nie stosuj chwytów ponizej godnosci dobrze wychowanego czlowieka.
Ja nie mam “drugiego zoladka” zeby sama trawa się żywić.
A wszystkie diety wegańskie wymagają suplementów. Nie ma diety uniwersalnej.

3 polubienia

Poproszę odpowiedz

Proszę sobie samemu odpowiedzieć skoro jesteś taki inteligent a ja przestane pier*olić.

Ale ja oczekuję od ciebie odpowiedzi i ładnie poprosiłem.

Ja oczekiwałam kulturalnej rozmowy - nie doczekałam się. Więc nie oczekuj ode mnie żadnej odpowiedzi.

super nie mam jak odpowiedzieć atakuję… Ja cię nie obrażam tylko z kolegom Birbantem wykazujemy twoją niewiedzę. Zapraszam na wieś pogłaskasz krowę, dowiesz się coś o hodowli. Ale czy zapach zniesiesz? Może tak, może nie.

Nie ma bo każdy organizm jest inny. Tak jak każdy z nas jest inny i ma różne poglądy. Nie rozumiem tylko dlaczego nie ma poszanowania dla osób o odmiennym zdaniu na tym forum.

A diety mięsne również wymagają suplementacji.

1 polubienie

Ja cie nigdzie nie zaatakowałam. Jaką niewiedzę? Niewiedzę bo wy macie swoją lepsza? Zupełnie nie rozumiesz moich argumentów.

No nie do końca wymagają. Ale diety są nie doskonałe.

1 polubienie

Mieszkałem w wielkim mieście. Obecnie mieszkam na wsi. I to co piszesz o krowach to śmiech…

My chyba mamy rożne pojęcie krowy - dla mnie krowa to zwierze czujące dla ciebie kanka na mleko.

A po co być na diecie mięsnej? Samo białko i tłuszcze? Chyba nie do końca zdrowa jest, ale co kto woli.
Najlepiej nie być na diecie i jeść wszystko: mięso, nabiał i roślinki. :slightly_smiling_face:

5 polubień

Zrozum to zwierze musi być wydojone. Inaczej cierpi. Ma inaczej niż ludzie. Mleko jest cały czas.

Mam zupełnie inne zdanie na ten temat.

i masz rację

2 polubienia

Zapraszam na wieś. Ugoszczę cię jak zechcesz. Ale wytrwaj tu 3 dni.

Dziękuje ci kochany kolego że swoją kulturą osobistą wypowiedzi zniechęciłeś mnie na nowo do tego forum.

Ale ja cię zapraszam i ty mówisz że cię zniechęciłem?

A ty dalej nie rozumiesz… :woman_facepalming: :woman_facepalming: :woman_facepalming:
To jest podsumowanie twojego całego wkładu w rozmowę.

Ja wyciągam dłoń, proponuję byś zobaczyła wszystko od kuchni… Proponuję byś przyjechałą, zobaczyła , przespała się normalnie w mieszkaniu. A ty?