Dobra, nie stosuj chwytów ponizej godnosci dobrze wychowanego czlowieka.
Ja nie mam “drugiego zoladka” zeby sama trawa się żywić.
A wszystkie diety wegańskie wymagają suplementów. Nie ma diety uniwersalnej.
Poproszę odpowiedz
Proszę sobie samemu odpowiedzieć skoro jesteś taki inteligent a ja przestane pier*olić.
Ale ja oczekuję od ciebie odpowiedzi i ładnie poprosiłem.
Ja oczekiwałam kulturalnej rozmowy - nie doczekałam się. Więc nie oczekuj ode mnie żadnej odpowiedzi.
super nie mam jak odpowiedzieć atakuję… Ja cię nie obrażam tylko z kolegom Birbantem wykazujemy twoją niewiedzę. Zapraszam na wieś pogłaskasz krowę, dowiesz się coś o hodowli. Ale czy zapach zniesiesz? Może tak, może nie.
Nie ma bo każdy organizm jest inny. Tak jak każdy z nas jest inny i ma różne poglądy. Nie rozumiem tylko dlaczego nie ma poszanowania dla osób o odmiennym zdaniu na tym forum.
A diety mięsne również wymagają suplementacji.
Ja cie nigdzie nie zaatakowałam. Jaką niewiedzę? Niewiedzę bo wy macie swoją lepsza? Zupełnie nie rozumiesz moich argumentów.
No nie do końca wymagają. Ale diety są nie doskonałe.
Mieszkałem w wielkim mieście. Obecnie mieszkam na wsi. I to co piszesz o krowach to śmiech…
My chyba mamy rożne pojęcie krowy - dla mnie krowa to zwierze czujące dla ciebie kanka na mleko.
A po co być na diecie mięsnej? Samo białko i tłuszcze? Chyba nie do końca zdrowa jest, ale co kto woli.
Najlepiej nie być na diecie i jeść wszystko: mięso, nabiał i roślinki.
Zrozum to zwierze musi być wydojone. Inaczej cierpi. Ma inaczej niż ludzie. Mleko jest cały czas.
Mam zupełnie inne zdanie na ten temat.
i masz rację
Zapraszam na wieś. Ugoszczę cię jak zechcesz. Ale wytrwaj tu 3 dni.
Dziękuje ci kochany kolego że swoją kulturą osobistą wypowiedzi zniechęciłeś mnie na nowo do tego forum.
Ale ja cię zapraszam i ty mówisz że cię zniechęciłem?
A ty dalej nie rozumiesz…
To jest podsumowanie twojego całego wkładu w rozmowę.
Ja wyciągam dłoń, proponuję byś zobaczyła wszystko od kuchni… Proponuję byś przyjechałą, zobaczyła , przespała się normalnie w mieszkaniu. A ty?