Kobita będzie miała przechlapane?

Krem to pl bedy.
Nie wszyscy lubia jedzenie o strukturze ziarnistej.
Zreszta gusta kulinarne t sprawa ndywidualana.
Ja platki owsiane uwazam za zagrozenie zycia. Muesli to trucizna pdobnie jak owsianka.

2 polubienia

pomidorowa była gęsta nie ziarnista.

A owsianka dla mnie jest do zjedzenia tylko gorąca.

Czyli ryz rozgotowales?
Ja taka miksuje na gladko.
I jak tylko mozliwe to ze swiezych lub konserwowych pomidorow

Nie przekonasz.
Do zup mlecznych tez nie.

ryż był oki.

1 polubienie

Powiedz to koledze @birbant. Ja pare ziarenek, co sie przykleja do owocow morza w paelli to zjem. Reszta dla mew i wrobli.

3 polubienia

zupa mleczna… jeśli dobrze zrobiona to da się jeść. Ale ja mam zasadę nic słodkiego jako żywienie. Zupa owocowa u mnie odpada, odpadają też jakieś słodkie placki itd.

2 polubienia

ooo wróble masz? u nas ostatnio ich nie widać.

1 polubienie

Sa, delikatnieszej budowy niz polskie, ale wroble.

1 polubienie

W Polsce zniknęły.

1 polubienie

Wiem, juz 9 lat temu zniknely wszystkie drobne ptaki u mamy na osiedlu. Powycinali wszystkie krzewy, a drzewa ogolocili z dtobnych galezi. Katmniki to jakis oszalaly staruszek rozwalił w czase histeriizwiazanej z ptasia grypa.

1 polubienie

Za to jest plaga golebi i wronwatych.

1 polubienie

na gołębie obie kocurry polują… wirtualnie bo są za siatką.

2 polubienia

Jaka dyskusja od dawna nie było takiej na pytamy @Devil w końcu będzie miał co poczytać

3 polubienia

Z tego co wiem diabelek zeberkami z rusztu nie pogardzi.
Golonka pod duuze piwo tez nie. :joy_cat:

Ja dzis na obiad mam kabaczka nadziewanego pieczarkami i cebula. Niweganskie, bo zapieczone pod zoltym serem :wink:
Jutro nalesniki szpinakowe. Bezczelnie kurom uniemozliwiam mieć piskleta, bo jajka im podbieram.

2 polubienia

Nie martw się @okonek .Może te kury wcale nie chciały aż tylu piskląt, tylko były brutalnie wykorzystane przez koguta? :thinking:

4 polubienia

A ja przystąpiłem do robienia gulaszu wołowego. Gulasz, a’ la birbant… :roll_eyes: :shushing_face: :joy:

3 polubienia

A dlaczego, jak kogut robi kurze jajko, do dziobie ją po głowie? :roll_eyes: Bo wybija jej z tej głowy alimenta… :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 polubienia