To prawda, ze kolejne fale covidowe to tak naprawde tylko zwiekszenie liczby testow i dlatego Niedzielski mogl oglosic, ze “wprowadza” piątą fale bo wiedzial ze bedzie więcej testow to jest chore a w mediach wielki armagadon, ze cos sie strasznego dzieje… a ludzie zyja jak zwykle… a ponad 3/4 tych 60tys testow pozytywnych to pewnie chory bez zadnych objawow buahaha…
A wolisz być zdiagnozowanym bez objawów czy niezdiagnozowanym pod respiratorem?
Ale co to ma do rzeczy… chodzi mi tylko o manipulacje swiata polityki i mediow na temat covidu… a slyszales ze zmarly u ktorego zatwierdzą ze to przez szczepienie moze dostac 200tys zlotych odszkodowania? Ciekawe dlaczego nikt o tym nie mowi XD
A po co zmarłemu 200 tyś?
Czyli slyszales?
Yebane oszusty wiadomonacyjne xd
Rodzina nie dostanie kasy po zmarlym bo nawet i tym nie wie…
Gumiś wiadomonacyjna jest modka. Harmonik Zarezerwował dla niej to wyrażenie
No dobra, moze cos im nie wyszlo… nie wiem… jak jest teraz… Ale dlaczego o tym nikt nigdzie w mediach nie mowi? Na tvn tvp onecie wp… nie ma w ogole mowy o tym ze za powiklania po szczepieniu (nie smierc) są odszkodowania…
Takie tematy jedynie na niszowych stronach internetowych
Więcej testów, bo większe na nie zapotrzebowanie, a większe na nie zapotrzebowanie, bo więcej zachorowań. Proste. A liczba zachorowań i tak jest w mediach zaniżana.
Nie no na pewno jest zanizona, bo to niemozliwe zeby codziennie kazdy obywatel robil testy… tak twierdze od początku… ale to wlasnie tym bardziej nie rozumiem tej paniki po włączeniu tv… Chcesz wpasc w depresje, ogladaj serwisy informacyjne w pandemi xd bo przed covidem cie to nie uchroni, a tylko mozg zepsuje XD
Co ty gumiś oglądasz? obawiam się że mamy inne tv.
Wlacz teraz tvn 24. Nie ogladam teraz. Ale zakladam sie, ze temat to covid i te zdjecia tych szpitali i lekarzy i wielki napis jak to jest zle… a niektorzy to pewnie do sniadania ogladaja
Oglądaj tylko filmy w TVN. Będziesz żył spokojniej.
A wiec na co to komu? To straszenie? Kazdy od 3 lat juz zna covida to po co codziennie robic z niego jeszcze sensacje?
To wykład uświadamiający dla harmonika.
Zapominasz @GumowaFoka że ludzie na potęgę testują się sami testami z aptek za 25 zł a otrzymawszy wynik pozytywny siedzą cichutko w domu nie rejestrując się nigdzie. Czyli potwierdzonych testów jest ileś tam a niezarejestrowanych nigdzie 2 razy tyle…
Z tego co pamiętam testy z apteki są antygenowe.
Rozumiem. Ja tez robie w pracy testy samoobslugowe xd i co? Dzis jestem zdrowy a za chwile zrobie testa i jestem chory na covid… strach te testy robic… powinni ich zakazac
@anon18020312 Tak.
Ja moge powiedziec szczerze, juz to pisalem tutaj. Boje sie robic tych testow w pracy bo chce byc zdrowy… nie bardzo mi po drodze z zamknieciem na w tyg w domu…
To one są nic nie warte w diagnozowaniu. Pokazują tylko że masz przeciwciała. Wyjdą pozytywnie u 90% zaszczepionych.