Komu i dlaczego najbardziej zależy na dyskredytacji Owsiaka?

Krótko przed wyborami parlamentarnymi w 2023 roku pojawiły się bilboardy z hasłem

Niby chodziło o walkę z sepsą, ale podprogowo o wybory.

2 polubienia

W 2023 to ja mialam inne problemy niz rozgladac się za bilbordami.
Jakoś udalo mi się zgrac terminy, żeby glosowac w Hiszpanii.
A tak podejrzewałam, że to tak dla myślących…
:joy:

1 polubienie

Ciekawe, ze jak prawactwo zobaczyło napis “Pokonamy zlo” to od razu wiedzieli, że to o nich :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

A ja na WOŚP nie dałem nigdy nawet 5 gr, bo jak dla mnie, to p. Owsiak z jego WOŚP pasożytuje na pieniądzach Polek i Polaków, oraz ośmiesza i kompromituje Polskę, bo nigdzie prócz Polski nie funkcjonuje coś tak idio********, jak WOŚP.

To uważasz, @Nunu, pasożytnictwo za sukces? Czyj?

@Nunu, od początku p. Owsiak i jego WOŚP opłacali miejsca pracy (i z nich korzyści) na wiadomonacyjnym Zachodzie, polskimi pieniędzmi.

Twoje pieniądze, twoja wola. Ale jak to mówią starzy ludzie, że bez jednego żołnierza wojna i tak się odbędzie. Czyli WOŚP będzie nadal nam pięknie grała wbrew podłości ludzkiej i zdrówko niejednego dzieciaczka oraz życie będzie uratowane.

4 polubienia

Mam wrazenie, ze ile by w polskim budzecie nie bylo to i tak zostanie rozwalone i Owsiak zawsze bedzie potrzebny.

1 polubienie

Bo NFZ powinien być oddzielnym bytem i nie mieć nic wspólnego z państwowym budżetem. To samo powinno dotyczyć rent i emerytur.

3 polubienia

Bzdura.

2 polubienia

NFZ jest logicznie finansowany z podatkow. Owsiak i jego WOŚP to pasożytnictwo czystej wody..

Pasożytuje? Ma swoją działalność, jest dziennikarzem radiowym, wykłada w szkołach.

A WOŚP gra od 1993 roku. Gdyby coś na niego mieli to już dawno by to wyszło

5 polubień

Wielkie pieniadze lubia cisze. A jak on halasuje co rok z pozytkiem spolecznym to niech nawet ma cisze, jesli to ma kogo uratowac. Co do finansowania w budzecie m.in. sprzetu med.to lepiej nie wiedziec, jak to sie ksieguje, podejrzewam, ale bywaja ksiegowe, ktore maja 1 swiadectwo pracy na cale zycie.

1 polubienie

Naród ogłupiony, to nie chcą tracić jego głosów..

Ogólnie jesteś bardzo mądry, a na wszystkim nie musisz się znać.

Bo na wszystkim znasz się tylko Ty,czyż nie?

1 polubienie

Nie ma sensu po raz kolejny wyszukiwać"wroga".
Jurek już dawno temu obronił się i nic,żadna siła nie jest w stanie do dzisiaj skruszyć potęgi jego oddziaływania.
Żadni oszczercy,łowcy sensacji,nienawistnicy zwani potocznie hejterami,żadne bydło żyjące jedynie z poniżania i dołowania,wreszcie żadne anonimowe miernoty które wszystkim wokoło życzą zle,nic ani nikt nie zmieni faktu jakim jest sukces i ponadpolityczny wymiar pomocy wymyślonej przez Owsiaka.
Powtarzam przy każdej okazji.To mój kandydat do pokojowego Nobla.Bo tak to powinno wyglądać.
I zdania nie zmienię nawet jeśli jakieś mendy typu Centkiewicz,“znajdą haka”.
Z jednej,prostej przyczyny.
W kraju zżeranym przez raka upolitycznienia,Owsiak przekonał o słuszności pomocy.A jeśli coś z tego ma on sam… Z pewnością ma ZA MAŁO!

5 polubień

Ci, co tak krzycza, jaki Owsiak niedobry to sami by chcieli tak umiec zrobic. No chyba by byl nienormalny, jakby nie zrobil z tego swojej pracy.. Jezusowi moze dobra sie mnozyly to mogl moze obdarowac, czlowiek musi z czegos zyc.
Harmonik nie majacz juz… :frowning: wiemy wszyscy, ze jest zimno w tej wannie, ale po kapieli wode sie spuszcza do spania… :thinking:

2 polubienia

Miałem ambicje pojąć najistotniejsze kwestie. Stąd wiem, że zysk w ekonomii nie istnieje, a kapitalizm i cywilizacja to systemy błędne.

Jedna z najpopularniejszych aukcji. Zapewne sami mężczyźni. Też bym się skusił :face_with_tongue::face_with_tongue::drooling_face::heart::soft_ice_cream:

https://allegro.pl/oferta/nocowanka-z-julia-wieniawa-18243771859