Ponieważ, jak wiemy, Kaczyński kolejny raz stchórzył i nie podejmie debaty z liderką opozycji, to może taki mały test - jak w pytaniu. A więc - komu? Tak na serio!
- Kaczyńskiemu
- Kidawie-Błońskiej
0 głosujących
Ponieważ, jak wiemy, Kaczyński kolejny raz stchórzył i nie podejmie debaty z liderką opozycji, to może taki mały test - jak w pytaniu. A więc - komu? Tak na serio!
0 głosujących
Kaczynskiemu, a on swoim niankom z obstawy . Beda bezpieczne, bo to nie kierwcy SOP
No i będą mogli się pobawić pistolecikami panów z ochrony!
I felinoterpii z kotami prezesa sprobowac…
A ta Blonska ma jakieś dzieci? Jakieś doświadczenie w temacie? Jeżeli nie ma to tym bardzie Kaczyńskiemu xd
Tak. Ma NORMALNĄ rodzinę - jednego męża od wielu lat i syna.
Ma syna.
Mimo wszystko. Stawiam. Na. Kaczke
Argumenty poproszę! Bo???
Wolał bym powierzyć dziecko starszemu panu/dziadkowi niż obcej kobiecie w średnim wieku. Wygrał by wyglądem
Rany czlowieku,Ty potrafisz zameczyć
Co maja dzieci do tego???
Jędraszewskiemu
Dziecka zadnemu politykowi bym nie powierzyl.
Nawet sam bym sie nie oddal pod opieke politykow,jeszce by mnie okradli))
@Bingola Czy ty wiesz,ze moim skromnym zdanie,Ty i twardy elektorat PO, swoimi wypowiedziami,szkodz8cie swojej partii.
Mnie jest ob9jetne,ktonwygra te wybory.
Ale gdybym mieszkal w Polsce,i czytale takie wupowiedzi,wierz mi napewno nie zaglosowal bym na PO.
To jest ponizej krytyki,swiat sie smieje z tego.
Ta nachalna krytyka,obelgami,tylko sie pograzacie.
Mialabym duzy problem: dziecko ma 39 wiosen a p. Kidawa-Blonska nie za bardzo ma czas… Jak widac kontrkandydata nie biore pod uwage…
Ja tez bym sie nie oddala!!!
Tak leone. Tez tak myślę.
Tak hak reklama “nie swiruj” przekonanych bawi i utwierdza, ale nue przekonanych nie przekonuje.
Tak jak caly hejt na opozycje w tvp bardziej zniechęca niz przekonuje do glosowanua na pis.
Cala negatywna kampania mnie np zniechęca a nie przekonuje.
A bardzo boję się wygrania PiSu mimo ze poprzednio popueralam. Boję się takiej monowladzy i dyktatury. Szkoda ze opozycha nue robi nic skutecznego by wygrac. Powtarzam - hejt bardziej szkodzi niz pomaga.
Akurat popieranie pani Kidawy Blonskiej bylo dobrym posunięciem. Potrzeba więcej pozytywnych posunięc.
Dobre!!!
W to sie nie mieszam,gdyz nie mieszkam w Polsce.
Osobiscie uwazam,ze w konsulatach,ambasadavh powinni miec mozliwosc glosowajia,ludzie w delegacji,czy chwilowo przebywajacy za granica.
Tacy,jak ja,powinni byc pozbawieni prawa wyborczego w Polsce.
A kampania wyborcza,wyglada,jak zabawa w piaskownicy.