Komu się tęskni za pracą?

Dzisiejsza młodzież to w bólach będzie doźywać do 50 lat, a co dopiero 80, już są młodzi koło 30 lat po zawałach i wylewach, nie wszystkim udaje się konserwacja weekendowa monopolem, stresami kocha czy zdradzi choć częściej to wątek finansów - lekko, na już łatwo szybko żyć, szybko to się pchły łapie

2 polubienia

a propos skoków i wieku :slight_smile:

1 polubienie

Można? Można :wink:

Świetna ścieżka dźwiękowa w tym filmiku.

1 polubienie

@birbant,w tv to jeszcze mozna to bylo uznac za ekstrawagancje.Prawdziwym skandalem byl poziom tego co prezentowal ostatnio na Trojce.
Byl to w zasadzie jedyny moment gdy wylączaliśmy radio…

1 polubienie

@efka oglądasz skakaczy naszych?

1 polubienie

@anon86894402, odpowiedź może być jedna.
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
Oglądałam :wink:
Byłam dziwnie pewna, że Stękała nas miło zaskoczy.
Mam niedosyt względem Piotrka. Dawida wynik względnie przewidziałam.

Hymn…ciiiiiiii

2 polubienia

toż to nie nasz hymn :slight_smile:

1 polubienie

Nieważne. Szacunek się należy :wink:
To nie tak, że kibicuję wyłącznie “naszym”, innym życzę połamania nart.
Wręcz przeciwnie, wysoka forma zawodników zagranicznych czyni zawody ciekawsze, a wygrane Polaków bardziej cieszą.
Często obserwuję zachowania zawodników po konkursie. Wzajemne gratulacje i wymiana uśmiechów sprawia mi radość.
Cholernie mi tego brakowało w przypadku Kowalczyk i Bjoergen…

3 polubienia

Ja też uważam, że Kowalczyk mogłaby być bardziej ludzka :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Zgadzam się z Tobą.
Sądziłeś, że opowiem się po czyjej stronie?
Sportowcy z pierwszych stron gazet powinni ważyć słowa, to się niesie tam, gdzie internet sięga.
Oczywiście poza zasięgiem jest Pietrek :rofl:

3 polubienia

Ale na astmę nie chorowała.

2 polubienia

No właśnie… A Marit musiała o wszystko ciężej walczyć. I do tego jeszcze z niechęcią się zmagać

3 polubienia

Tak się złożyło, że w tamtym czasie, to wszystkie biegaczki i biegacze z Norwegii mieli astmę, jakaś norweska odmiana czy cóś… ? :rofl:

2 polubienia

A Justysia to śfinto Cecylia :innocent:
Oberstdorf 25 stycznia 2005 r…

No tak, czas karnawału, pewnie musi pracować jej się nie chciało nad formą :grin:
Poszli bidulce na rękę, i dali “wolne” na 2 lata, żeby nogę wyleczyła :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie