Komunikacja międzyludzka?

dźwi zamykajcie idonc do pracy

5 polubień

J’y donc parle :joy: :joy: :joy: Za błędy nie odpowiadam : MOI! :joy:

3 polubienia

Fajne.

2 polubienia

…bo muchi lecom :face_with_raised_eyebrow: w zimie tesh

2 polubienia

Świetne są. Szkoda, że tak mało.
Na mojej klatce schodowej kiedyś wisiała kartka z napisem “Uprasza się by psy nie szczekały na klatce schodowej podczas wyprowadzania”. Ludzie to różnie komentowali , w stylu: no mój za nic nie chce miauczeć - uparł się na szczekanie i co mam mu zrobić. A kiedyś jeden z sąsiadów stanął przed tą kartką, przebiegł ją oczami i mówi do psa (ślicznego białego dupelka): Pusio, to do Ciebie. Jak skończysz czytać, to wsiadamy do windy.

4 polubienia

Mnie to zlosci jak ludzie mieszkanie “wietrzą” otwierajac drzwi wejściowe na klatkę zamiast okno w mieszkaniu.
Ale kartki nie pomagaly.

3 polubienia

Nastepna porcja

5 polubień

Durne ogłoszenia wynikają z nadmiaru czasu i braku problemów

4 polubienia

Nie tylko. Czasem wystarczy kogoś o coś poprosić i problem znika. Pisanie tego na kartce i wywieszanie do wiadomości ogółu czasem tylko zaostrza sytuację zamiast ją poprawić. Wyobraź sobie, że ktoś zamiast zapukać do Ciebie i jak człowiek poprosić, byś słuchał trochę ciszej, bo dochodzą do niego same basy i bardzo mu przeszkadzają, to powiesiłby taką kartkę

anons kopia

4 polubienia

Pan Devil to cos kiedys pisal o zakupie sluchawek? Co może (choc nie musi) skończyć się klopotami ze sluchem.
Bez pobożnych zyczen zatroskanych sąsiadów :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

To Ty takie słowa znasz? :roll_eyes: …pewnie z tych karteq na klatce

2 polubienia

Nie znam. To podsłuchane :blush: :flushed:

3 polubienia

To ja już idę umyć język mydłem. :wink:

2 polubienia

Koniecznie takim, zeby powiklan nie bylo

3 polubienia

Niektózy to dzięki tym kartkom wręcz realizują potrzebę kontaktów…tylko druga strona była wolała ich nie mieć.

3 polubienia

:joy: :joy: :joy:

2 polubienia

Białym jeleniem to moja mama robiła pranie!

3 polubienia

Można też nieco obawiać się dostać w mazak i temu pisać liściki, których dany Devil np. i tak celowo nie zrozumie, bo płaty od alko mu wysiadły :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Do dzis polecaja do delikatnych rzeczy.

3 polubienia

U mnie w śmietniku ktoś powiesił kartkę:
SMIECI WYRZUCAMY DO POJEMNIKOW - SUWERENIE!

3 polubienia