Kończy się zimowa Olimpiada w Mediolanie / Cortinie

No…Nie wiem czy dałoby się z tego tyle wycisnąć :laughing: Niemniej,jeśli jest czas i miejsce na żeglarstwo latem…Co stoi na przeszkodzie by zrobić niemal to samo zimą?
Tak,przydałoby się ale nawet już pomijając udział Polski,to po prostu piękna,malownicza dyscyplina!

1 polubienie

Ale pewnie za mało medialna. Widzów praktycznie zero, tylko przekaz TV i pewnie z dronów. No ale na żeglarstwie latem tez nie ma widzów.

1 polubienie

Poza przekazem telewizyjnym nie wiem jak to wygląda na trasie latem ale ów przekaz jest i ludzi jak mrówków,na mecie!
Zresztą uważam że nie wszystko powinno się mierzyć oglądalnością a wręcz przeciwnie! Niech sobie dzieci fikają kozły w lodowych rurach ale od narciarstwa WARA!!!
Już wystarczy psucie skoków brakiem drużynówki…A latem jest znacznie gorzej…

1 polubienie

Skoro zima jest Curling to konsekwentnie latem powinny byc na igrzyskach kręgle :slight_smile:

3 polubienia

I do tego jeszcze dart…Tam jest dopiero"oglądalność" :upside_down_face:

1 polubienie

Ja sie zawsze zastanawiałem – jesli na zimowch IO sa tańce na lodzie, to dlaczego na letnich nie ma tańców na parkiecie?

2 polubienia

Widać tak nie kombinują…Mamy jednak gimnastykę która w układach dowolnych jest nie tylko czystą gimnastyką…
Czy jednak taniec nie przerodziłby się w jakiś rodzaj akrobatyki?
Obawiam się że tak i to szybko…

1 polubienie