zbliża się koniec roku szkolnego, promocje, świadectwa…
Może jakieś zmiany były by dobrym pomysłem?
Jeśli uczeń ma wiele talentów otrzyma świadectwo w kolorowe paski, po przecież nie w tęczę.
Akurat te zmiany mi się podobają. Zawsze to lepszy pasek na świadectwie, nawet niebieski czy zielony niż na d…
Za umiejetnosc robienia sciag na klasowki jaki kolor daja?
Oj taki na 4 literkach to interaktywny i kolor z czasem zmienia
taki hologram
Ja to zawsze miałem pasek.
Na dupie
Problem w tym że każda ekipa rządzących popisuje się działaniem tzw.“nowej miotły”.Nie ważne czy dobrze, ważne by inaczej niż poprzednicy😕
W tych warunkach mówienie o nauce,często schodzi na dalszy plan…I tu można się rozpisać ale na telefonie tego nie zrobię bo zwariuję…
Szkody wyrządzone przez Zalewską kojarzą mi się z…Modern Talking😇. Myślałem bowiem naiwnie że większego goovna już nie usłyszę…
A teraz po Zalewskiej nastał Czarnek i to już jest nie tylko disco polo ale autentyczna groźba,podważająca sens publicznej edukacji w ogóle!!!
Pewien Niemiec wyrażał się kiedyś niepochlebnie o polskim samorzadzeniu…
Jeśli spojrzeć przez pryzmat edukacji to…istny prorok, panie…
Oslawiona pani kurator Nowak zKrakowa ostatnio zabłysła swoim tweetem,że paski na świadectwach powinny być bialo-czerwone a nie czerwone, bo kojarzy się to jej z komuną.
to pewnie jako prace techniczne
Palmy Bismarck sie dorobil. Jest gatunkiem inwazyjnym z Madagaskaru
Ale tam jak urodza sie blizniaki to jednego od tazu wynosza do lasu. Nie czekaja na Smolensk
Ta pani kurator, to z Księżyca spadła? Pasek na świadectwie JEST biało-czerwony
Pani kurator zapewne nigdy nie widziała świadectwa z czerwonym paskiem.
To mi przypomina ministra Wiatra, który nauczycielom domagającym się podwyżek powiedział: przecież wy tak dużo zarabiacie… !
Po pewnym czasie w jakimś wywiadzie przyznał się, że dopiero jego siostra-nauczycielka uświadomiła mu jakie pensje maja nauczyciele.
To się nazywa “mieć kompetencje” do sprawowanego stanowiska
Tenże minister, piastując już swoje stanowisko, powiedział kiedyś że w tym zawodzie, lądują jedynie życiowi nieudacznicy…
Pamiętam.
A Giertych? dla jednego rocznika wprowadził możliwość rozpoczęcia studiów z oceną NIEDOSTATECZNĄ na maturze?
A min Stelmachowski, wygrażający nauczycielom laską?
A Kluzik- Rostkowska, która delegację n-li domagających się podwyżek ( z petycją z podpisami) po prostu wyśmiała: “teraz? przed wyborami???” A kiedy? po wyborach??
Nie mamy szczęścia do ministrów
Min.edukacji to niemal gwarancja kompromitacji,chamstwa i ordynarnej pychy.
A ja,(choć młody byłem) w swej naiwności, myślałem że większego buca od Jerzego Kuberskiego, być nie może
może wybierani są wg klucza?
Wszelkie wybory są z partyjnego nadania.A to akurat,nie ma nic wspólnego z kompetencjami
Wiem, że to nie jest możliwe, ale doskonale byłoby, gdyby minister edukacji był wybierany przez nauczycieli (wszystkich) a minister zdrowia przez wszystkich pracowników opieki zdrowotnej. Są to zawody, którym potrzebny byłby minister znający się na tej pracy i rozumiejący specyfikę i potrzeby tych dziedzin.