Co to jest"long covid"?
objawy depresyjne, kłopoty z koncentracją i pamięcią… …Przejdzie mi od wtorku. Dopóki wszyscy żyją to nic się nie stało
Klopoty z koncentracją…Mam to notorycznie!
Mniej pić trzeba…albo masz menopauzę lub inną pauzę Albo może potrzebujesz zatyczek do uszu, czasami otoczenie pozbawia nas koncentracji.
Mam po prostu zbyt wiele aktywności.Kiedy jestem na meczu,mysle o koncercie.Kiedy robie przelew,myśle o stanie konta…
Kiedy kupuje,zastanawiam sie czy warto…
Kiedy jadę,myśle o smarach na łancuchy…
Kiedy wchodze na inne forum [classic rock] spotykam sie z calkowicie innymi ludzmi.
Kiedy lecę do domu…
Zatyczki owszem,mam.
Wolniej żyć. Ja to mam nawet w dni bez pracy. Może to demencja
Tak.Tu sie zgodze.Ale nie wiem czy potrafię.
Trzeba zaraz spać, chyba, że Ty w pracy. To współczuję jeśli tak. Mózg się tak łatwo nie regeneruje po dużym wysiłku jak ciało po wysilku fizycznym, więc wiesz… Dziękuję za rozwianie trochę mojego marudzenia Ty też korzystaj z godzin przed północą.dobranoc.
Wrocilem z pracy 3 godziny temu i jak zawsze po odwaleniu dniówki,ciesze sie jak dziecko…
I zaraz ide spać…Nie będe tym razem,czekał na północ
Ale jak człowiek ma humor to i sen mu nie w głowie
Teściowa.
Biedna kobieta. Nie dość, że zabrałeś jej córcię, to jeszcze się na nią irytujesz
Mnie juz nie…
Co ty mi tu imputujesz, że taki ze mnie niewdzięcznik?
Powinieneś codziennie po rękach ją całować za to, że Ci taką wspaniałą żonę urodziła i wychowała
Eh, sama nie wiesz o czym mówisz.
Jak będziesz miała żonę, to pogadamy.
Czyli, że jesteśmy umówieni na pogadanie w następnym wcieleniu, bo w tym to niestety, ale tak mnie skonstruowano, że nie nadaję się do tego, by mieć żonę
Kiedyś też powątpiewałem, czy się nadaję. Ale życie potrafi zaskoczyć.
Myślisz, że mnie też to może spotkać?
Wybacz, ale szczerze mówiąc, to jeszcze o Twym ożenku wiele nie rozmyślałem, ale nawet na wstępnym etapie nie chcę niczego wykluczać.
To może i nie rozmyślaj, bo czasu szkoda