Teraz jest czas latania na miotle…aż się boję myśleć co tam się dzieje…
Ja na miotle nie latam.
Zaopatrzenie prze, neta
A tam same samce
@joko lata. Zaprzęgła arsenał ściereczek z mikrofibry i płynów (każdy do innej powierzchni) pilnując, aby czystość było widać i czuć. Mopuje, paruje na sucho, zimno, ciepło i gorąco w różnych układach. Każda ściana i sufit odkurzone, że mucha nie siada (żeby śladu nie zostawić).
Zasadniczo? Jakie tan sciereczki?
Mucha nie siada…
U mnie choinka jest już ubrana
Brawo Ty!
Eee kolega oszukuje ma ubrana od ubieglego roku. Nie zdazyl rozebrać
U mnie przymrozek na pustyni f frotte skarpetki sie9n marzą
Choinka tutaj,stoi od przedwczoraj.Wczoraj jedynie uzupelnienie bo wpadły nam w oko cudowne krasnale,jak z czeskich bajek.No to 6 powędrowało na gałązki Ich długie brody robią wrażenie śniegu…
Poza tym nic nowego bo czas raczej zmaierzamy spędzać poza domem i ze 3 razy,w Londynie.
Zainteresowana czeskimi krasnalami:
jestem ciekawa Waszych, zagranicznych choinek. Powrzucajcie zdjęcia
Radosc matka przezyla i dziecko zdrowe
Wakacje w Britsh muzeum czy pub?
Ja w Anglii mam sztuczną bo inaczej sie nie da,przy wykładzinie dywanowej.No cóż…Mieszkanie spółdzielcze a nie moje…Ale moje krasnale z grubsza przypominają Żwirka
Jest jeszcze spaniel w czapce Mikołaja i bałwanek w …golfie
Da sie tylko trudno bywa wyprac zywice
Metoda byla suszarka do wlosow i posypac proszkiem do prania. Dwa, trzy dni roboty.W Polsce? Parkiet wyschniety na wiór. Koszmar
Co mozna zrobic z mieszkania? Jakos spoldzielcze nie zacheca do inwestycji
Profilaktyka Panie i Panowie, profilaktyka.
Przyjemne z pożytecznym.
Nie musi to być okrągłe. Wystarczy 2mb dekoracyjnej tkaniny, by estetycznie zasłonić stojak i jednocześnie zabezpieczyć podłogę.
Ptzrestrzeni trzeba dac to sie da
Choinka na szafce stalaa w kwestiach pomysłów wystroju wnetrza mojej sw. pamieci matki to lepiej wcale .
Mislo wyglądać nie być
Chyba odwrotnie🙃
Choinkę, która tylko miała być, a nie wyglądać, moje oczęta, choć z niedowierzaniem, już widziały.
Jak Janosik podwieszona na haku pod sufitem tylko po to, by spragnione cukierka małe rączki dzieci, nie dosięgły tej słodyczy.
.metoda zabezpieczenia zależy od zagrożenia. 
To sie podlaźniczka nazywa?
to też metoda na kota, choć nie zawsze skuteczna
Moje koty są grzeczne i normalną choinke podziwiaja jedynie wzrokiem…
może dlatego ze to koty wychodzace i drzew wszelakich na zewnątrz maja dostatek.