Teraz jest czas latania na miotle…aż się boję myśleć co tam się dzieje…
Ja na miotle nie latam.
Zaopatrzenie prze, neta
A tam same samce
@joko lata. Zaprzęgła arsenał ściereczek z mikrofibry i płynów (każdy do innej powierzchni) pilnując, aby czystość było widać i czuć. Mopuje, paruje na sucho, zimno, ciepło i gorąco w różnych układach. Każda ściana i sufit odkurzone, że mucha nie siada (żeby śladu nie zostawić).
Zasadniczo? Jakie tan sciereczki?
Mucha nie siada…
U mnie choinka jest już ubrana ![]()
Brawo Ty!
![]()
Eee kolega oszukuje ma ubrana od ubieglego roku. Nie zdazyl rozebrać
U mnie przymrozek na pustyni f frotte skarpetki sie9n marzą
Choinka tutaj,stoi od przedwczoraj.Wczoraj jedynie uzupelnienie bo wpadły nam w oko cudowne krasnale,jak z czeskich bajek.No to 6 powędrowało na gałązki
Ich długie brody robią wrażenie śniegu…
Poza tym nic nowego bo czas raczej zmaierzamy spędzać poza domem i ze 3 razy,w Londynie.
Zainteresowana czeskimi krasnalami:
jestem ciekawa Waszych, zagranicznych choinek. Powrzucajcie zdjęcia ![]()
Radosc matka przezyla i dziecko zdrowe
Wakacje w Britsh muzeum czy pub?
Ja w Anglii mam sztuczną bo inaczej sie nie da,przy wykładzinie dywanowej.No cóż…Mieszkanie spółdzielcze a nie moje…Ale moje krasnale z grubsza przypominają Żwirka ![]()
Jest jeszcze spaniel w czapce Mikołaja i bałwanek w …golfie ![]()
Da sie tylko trudno bywa wyprac zywice
Metoda byla suszarka do wlosow i posypac proszkiem do prania. Dwa, trzy dni roboty.W Polsce? Parkiet wyschniety na wiór. Koszmar
Co mozna zrobic z mieszkania? Jakos spoldzielcze nie zacheca do inwestycji
Ptzrestrzeni trzeba dac to sie da
Choinka na szafce stalaa w kwestiach pomysłów wystroju wnetrza mojej sw. pamieci matki to lepiej wcale .
Mislo wyglądać nie być
To sie podlaźniczka nazywa?
to też metoda na kota, choć nie zawsze skuteczna
Moje koty są grzeczne i normalną choinke podziwiaja jedynie wzrokiem…
może dlatego ze to koty wychodzace i drzew wszelakich na zewnątrz maja dostatek.