Kto już ma świątecznie strojny dom?

Teraz jest czas latania na miotle…aż się boję myśleć co tam się dzieje…

1 polubienie

Ja na miotle nie latam.
Zaopatrzenie prze, neta

A tam same samce

1 polubienie

@joko lata. Zaprzęgła arsenał ściereczek z mikrofibry i płynów (każdy do innej powierzchni) pilnując, aby czystość było widać i czuć. Mopuje, paruje na sucho, zimno, ciepło i gorąco w różnych układach. Każda ściana i sufit odkurzone, że mucha nie siada (żeby śladu nie zostawić).

1 polubienie

Zasadniczo? Jakie tan sciereczki?

Mucha nie siada…

1 polubienie

U mnie choinka jest już ubrana :christmas_tree:

2 polubienia

Brawo Ty! :cherry_blossom: :+1:

2 polubienia

Eee kolega oszukuje ma ubrana od ubieglego roku. Nie zdazyl rozebrać

3 polubienia

U mnie przymrozek na pustyni f frotte skarpetki sie9n marzą

1 polubienie

Choinka tutaj,stoi od przedwczoraj.Wczoraj jedynie uzupelnienie bo wpadły nam w oko cudowne krasnale,jak z czeskich bajek.No to 6 powędrowało na gałązki :star_struck:Ich długie brody robią wrażenie śniegu…
Poza tym nic nowego bo czas raczej zmaierzamy spędzać poza domem i ze 3 razy,w Londynie.

2 polubienia

Zainteresowana czeskimi krasnalami:
jestem ciekawa Waszych, zagranicznych choinek. Powrzucajcie zdjęcia :slight_smile:

1 polubienie

Radosc matka przezyla i dziecko zdrowe

Wakacje w Britsh muzeum czy pub?

Ja w Anglii mam sztuczną bo inaczej sie nie da,przy wykładzinie dywanowej.No cóż…Mieszkanie spółdzielcze a nie moje…Ale moje krasnale z grubsza przypominają Żwirka :hugs:
Jest jeszcze spaniel w czapce Mikołaja i bałwanek w …golfie :innocent:

1 polubienie

Da sie tylko trudno bywa wyprac zywice
Metoda byla suszarka do wlosow i posypac proszkiem do prania. Dwa, trzy dni roboty.W Polsce? Parkiet wyschniety na wiór. Koszmar
Co mozna zrobic z mieszkania? Jakos spoldzielcze nie zacheca do inwestycji

Profilaktyka Panie i Panowie, profilaktyka.

Przyjemne z pożytecznym.
Nie musi to być okrągłe. Wystarczy 2mb dekoracyjnej tkaniny, by estetycznie zasłonić stojak i jednocześnie zabezpieczyć podłogę.

Ptzrestrzeni trzeba dac to sie da

Choinka na szafce stalaa w kwestiach pomysłów wystroju wnetrza mojej sw. pamieci matki to lepiej wcale .
Mislo wyglądać nie być

Chyba odwrotnie🙃

Choinkę, która tylko miała być, a nie wyglądać, moje oczęta, choć z niedowierzaniem, już widziały.
Jak Janosik podwieszona na haku pod sufitem tylko po to, by spragnione cukierka małe rączki dzieci, nie dosięgły tej słodyczy.

.metoda zabezpieczenia zależy od zagrożenia. :yum:
1 polubienie

To sie podlaźniczka nazywa?

to też metoda na kota, choć nie zawsze skuteczna
Moje koty są grzeczne i normalną choinke podziwiaja jedynie wzrokiem…
może dlatego ze to koty wychodzace i drzew wszelakich na zewnątrz maja dostatek.

3 polubienia