Taki z Ciebie ranny ptaszek? Trzeba Ci zrobić jakiś opatrunek
???
Nie rozumiem…Ze niby to ma kaleczyć?
No raczej nie…
@collins02 ludzi wstających o tak wczesnej porze nazywa się “ranny ptaszek” (w sensie bardzo poranny). Ale słowo ranny ma też inne znaczenie (poraniony) i stąd mój żart o konieczności opatrunku
No tak…To juz wiesz dlaczego te wszystkie rebusy to nie moja dziedzina
Gdybyśmy wszyscy byli stworzeni “na jedno kopyto”, to świat byłby bardzo nudny
Wymyslono sjeste
Chwila odpoczynku
Sen i jego rytm?
Zalezy od czlowieka
Synom wytlumacz, ze mamusi nie budzić
@okonek Mają 4 i 5 lat. W kuchni nie ma drzwi - wolny dostęp - jest za to kuchenka, piekarnik i lodówka
Ojciec szedł na szychta na 6 więc wstawał przed 5.
Ja zaczynałem o 7 więc wstawałem przez 40 lat przed 6.
Córka (przed dzieckiem) szła do korporacji na 8 więc wstawała przed 7.
Podsumowując musiałbym powiedzieć: kto rano wstaje temu Bozia mniej daje. Dokładnie matematycznie, odwrotnie proporcjonalnie.
Wymuszanie trybu życia budzikom smierc
Caly czas to podkreslam.Nawet w temacie kolegi dzisiaj lub wczoraj.A w ogole,od lat…Ale to mam nadzieje nie musi znaczyc ze skoro nienawidze lenistwa to nie moge sie pochwalic jego przeciwienstwem?
W koncu mamy sie roznic aby nie byc na jedno kopyto…
Jak ktos napisze memorial na temat byczenia sie w łózku to masz moje slowo ze zostawie go w tym błogim stanie
Wiesz co?To juz nawet nie jest zlosliwosc ktorą sie kiedys"chwaliłas".To wlasciwie jest obrzydzanie innym tego co ich cieszy.
Jest to wielka dla mnie nauczka.Nie pierwsza zresztą.
Nie…Nie prosze o zamkniecie tematu.
Po prostu czuje sie jakby ktos pierdzial na imprezie ktorą sam skrzyknąłem.
“Wymuszanie” tez chyba teraz nabiera inego znaczenia…
Czy tak trudno zrozumiec, ze ja mam swoj rytm zycia? Na tyle skuteczny, ze masz sie z kim kłócić
Czy tak trudno zrozumiec ze ja sie czasem z czegoś ciesze i [jak widze błednie] lubie sie tym z kims podzielic?
Witaj w klubie
Rozmaitosc mile widziana